Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendezetlen fogak böv lent?

Rendezetlen fogak böv lent?

Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira jártas a fogszabályzásba de akkor is megkérdezem az alsó fogsorom még talán oké de a felső középen az 2 fog tök ferdék amitől egész életemben egy normálisat nem tudtam mosolyogni olyan eljárás nincs hogy csak azt a kettőt szeretném kiegyenesíteni vagy ha ezt meg akarnám oldani akkor az egész fogsorra kellene rakni állandó fogszabályzót? mert én már azzal bőven meglennék elégedve ha az a kettő egyenes lenne:)

2013. okt. 19. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:

ahhoz hogy 'kiegyenesítsd', a többi fognak is át kell rendeződnie, elölrébb esetleg hátrébb kell tolni. Így hát sajnos nem létezik olyan megoldás, hogy kettőt mozdítanak. De örülj ha csak egy fogívre kell. Nekem mindkettőre kellett annakidején. Viszont a végeredmény magáért beszél. Szerintem érdemes, ha tényleg nagy a baj.

18L

2013. okt. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!