Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt kezdi ki?

Mennyi idő alatt kezdi ki?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném,akiknek van(vagy volt) ajak piercingjük,hogy nektek lehúzta az ínyetek? És,ha igen mennyi idő múlva?

2013. aug. 26. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem van kb.4 hónapja, és sokszor fáj miatta a fogam, ezért kicseréltetem szilikon végűre, az elvileg nem bántja :)
2013. aug. 27. 09:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem :D Ez esetben én is kipróbálom,bár nekem még csak 1 hónapja van bent,de sokszor nekem is fáj tőle a fogam .

( mondjuk még a kezdő piercing van bent,és már eléggé kilóg) Csak olyan sok helyen írják,hogy lehúzza a fogínyt,és akkor ugye kilazulnak a fogak :S

2013. aug. 27. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
5 éve van snakebitesem, és nekem is szilikon van benne, semmi baja a fogaimnak/ínyemnek. Csak ajánlani tudom a szilikon piercinget. :)
2013. aug. 27. 23:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :D
2013. aug. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!