Ajándék ötletek?
Sziasztok:) Két ajándék ötlet kéne.. egyik barátnőmnek
: 18. szülinapjára (mivel ez egy nagyobb szám), vmi jót szeretnék adni, csak nincs ötletem..és nem drágát szal max 2500at
Nagyon szereti a pandákat, de sok pandás cucca van már.. meg sminkaji körömlakkjai, és ékszerei is.. tökre nincs ötletem..sütni fogok neki, de vmi kézzel fogható.. ti minek örülnétek?
a másik a nővérem, karácsonyra.. tudom még messze van de be akarom osztani a pénzem, és nemtom mit adjak neki..
ruhát nem akarok mert más az izlésünk és nagyon vékony nemtudnám mi lenne a jó.. ugyanez cipőben is.. de ő soha nem vesz magának ruhadarabokat nagynéha, mindig elkölti a pénzét más szarokra, és annyira nem is érdeklik a ruhák mint pl engem..körömlakk kizárt műkörmöt csináétat mindig.. cigizik de nem akarok azzal kapcsolatosat adni..
adtam neki ékszert is már de nem nagyon hordja, és a hajába se szokott semmi ékszert tenni ugyanakkor mindig csinosan öltözik és folyton sminkel, de a smink lehet snassz lenne.. nincs ötletem :/
17L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!