Linkeltek nekem 160cm-s 70-75kg-s nőket?
ennyi vagyok, de egyszerűen nem látom magam reálisan. Múltkor volt a tvben egy csaj vmi riportban, belőttem, h kb. akkora lehetek. 110kg volt...
Nagy a mellem is ehhez a súlyhoz, egyszer kipróbáltuk mérlege, ahogy a férjem megemelte őket, 3,5kg-val "könnyebb" lettem...
Ehhez a centihez,ez a súly nagyon sok.
Te jó ég!Tessék fogyózni!
Jol erzed valiszinuleg dagi vagy (persze nem 110 kilosan)
Viszont nem ugy tunik mintha tenni akarnal ellene, hanem kidogasokat keresel... ez a cicimegemelos dolognal mar regen hallottam nagyobb hulyeseget...
160 centihez sok a 70-75 kilo!!!
linkelni meg nem tudunk, mert mindenkin maskepp allnak a kilok.
ha raksz fel ide kepet akkor oszinten megmondom hogy mennyire talallak vastagnak.
nyilván tudom, hogy sok.
fél év alatt sikerült 10kg-t fogynom, sajnos gond van a pajzsmirigyemmel.
A melles témát csak azért mondtam, hogy érzékeltessem, a mellem is nagy (amit amúgy utálok).
Képet tettem fel régebben, 65-70 közé tippeltek a legtöbben.
Csak szeretnék másik lányt látni, ilyen méretekkel. Vagy hogy ti milyennek képzeltek el egy ilyen lányt.
Ducinak, nem dagadt, de mar van rajta nem kivanatos felesleg.
Meg az ami nem faj az ember szemenek.
Igazabol gratulalok a fogyashoz es igy tovabb!
Valamint orulok hogy nem engedted hogy tovabb fajuljon a dolog!
A pajzsmirigyedet kezeltesd, utana nem kene hogy barmi is a fogyas utjaba alljon- eletmodvaltad es ennyi
Tudom, nem a semmibol ugatok en PCOS voltam/vagyok, most fogamzasgatlo mellett nem lehet meghatarozni a hormonszintet pontosan, mondjuk a magas prolaktin miatt kicsit izgulok amit az uj teszt mutatott ki. De ne 160 centi es 64 kilonal fogtam meg, akkor mondtam hogy ez igy nem mehet tovabb, most 51-52 kilo vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!