Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Linkeltek nekem 160cm-s...

Linkeltek nekem 160cm-s 70-75kg-s nőket?

Figyelt kérdés

ennyi vagyok, de egyszerűen nem látom magam reálisan. Múltkor volt a tvben egy csaj vmi riportban, belőttem, h kb. akkora lehetek. 110kg volt...

Nagy a mellem is ehhez a súlyhoz, egyszer kipróbáltuk mérlege, ahogy a férjem megemelte őket, 3,5kg-val "könnyebb" lettem...

2013. okt. 18. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Ehhez a centihez,ez a súly nagyon sok.

Te jó ég!Tessék fogyózni!

2013. okt. 18. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Jol erzed valiszinuleg dagi vagy (persze nem 110 kilosan)

Viszont nem ugy tunik mintha tenni akarnal ellene, hanem kidogasokat keresel... ez a cicimegemelos dolognal mar regen hallottam nagyobb hulyeseget...

160 centihez sok a 70-75 kilo!!!

linkelni meg nem tudunk, mert mindenkin maskepp allnak a kilok.

ha raksz fel ide kepet akkor oszinten megmondom hogy mennyire talallak vastagnak.

2013. okt. 18. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:

nyilván tudom, hogy sok.

fél év alatt sikerült 10kg-t fogynom, sajnos gond van a pajzsmirigyemmel.

A melles témát csak azért mondtam, hogy érzékeltessem, a mellem is nagy (amit amúgy utálok).

Képet tettem fel régebben, 65-70 közé tippeltek a legtöbben.

Csak szeretnék másik lányt látni, ilyen méretekkel. Vagy hogy ti milyennek képzeltek el egy ilyen lányt.

2013. okt. 18. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
2013. okt. 18. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ducinak, nem dagadt, de mar van rajta nem kivanatos felesleg.

Meg az ami nem faj az ember szemenek.

Igazabol gratulalok a fogyashoz es igy tovabb!

Valamint orulok hogy nem engedted hogy tovabb fajuljon a dolog!

A pajzsmirigyedet kezeltesd, utana nem kene hogy barmi is a fogyas utjaba alljon- eletmodvaltad es ennyi

Tudom, nem a semmibol ugatok en PCOS voltam/vagyok, most fogamzasgatlo mellett nem lehet meghatarozni a hormonszintet pontosan, mondjuk a magas prolaktin miatt kicsit izgulok amit az uj teszt mutatott ki. De ne 160 centi es 64 kilonal fogtam meg, akkor mondtam hogy ez igy nem mehet tovabb, most 51-52 kilo vagyok.

2013. okt. 18. 20:31
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem az ideális 57-60 lenne, azzal éreztem a legjobban magam :)
2013. okt. 18. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
4., köszi, ezek a csajok annyira nem is vészesek...
2013. okt. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!