Nektek melyik csaj jön be jobban? És miert?
Bár én csaj vagyok, de véleményem a következő:
Az első lány alakra csinos, fejre szerintem egyáltalán nem szép. Az utolsó képén főleg kicsit kvásnak néz ki, szerintem ilyen lehet a stílusa a való életben, ezt sugározza magából. A kifestett szeme borzasztó.
A második lány ducibb, viszont valóban kedves arca van, sokkal szimpibb az egész, barátságosnak tűnik a mosolya. Szerintem nem olyan durva a smink, persze azért erős, de az első lányétól nekem jobban tetszik! Az öltözködési stílusa pedig nem szar (már csak azért, mert ezt 3 kép alapján elég gáz lenne megállapítani, főleg hogy csak egy kép egész alakos), viszont a szűkszárú nadrágok nem állnak jól az ilyen csajoknak, ettől nem lesz csinos!!! Szóval ha kérdező te vagy a dijuuuss akkor légyszi vegyél inkább egyenes- vagy trapézszárút, sokkal jobban fog állni! :)
Első alakra jó, fejre viszont elég buta, pc-k se jönnek be,második meg kicsit nagy darab átlagos arccal.
Összességében az első jobb csaj, de barátnőnek nem kellene egyikse.
Az elsőnek az alakja kifejezetten szexi, de az arca kevésbé. A második meg pont fordítva, de ő legalább könnyedén tudna változtatni, ha leadja néhány kilót.
Mindketőt "kipróbálnám", egy kapcsolatban úgyis a személyiség döntene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!