Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek melyik csaj jön be...

Nektek melyik csaj jön be jobban? És miert?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

másik

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 15. 23:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Bár én csaj vagyok, de véleményem a következő:

Az első lány alakra csinos, fejre szerintem egyáltalán nem szép. Az utolsó képén főleg kicsit kvásnak néz ki, szerintem ilyen lehet a stílusa a való életben, ezt sugározza magából. A kifestett szeme borzasztó.

A második lány ducibb, viszont valóban kedves arca van, sokkal szimpibb az egész, barátságosnak tűnik a mosolya. Szerintem nem olyan durva a smink, persze azért erős, de az első lányétól nekem jobban tetszik! Az öltözködési stílusa pedig nem szar (már csak azért, mert ezt 3 kép alapján elég gáz lenne megállapítani, főleg hogy csak egy kép egész alakos), viszont a szűkszárú nadrágok nem állnak jól az ilyen csajoknak, ettől nem lesz csinos!!! Szóval ha kérdező te vagy a dijuuuss akkor légyszi vegyél inkább egyenes- vagy trapézszárút, sokkal jobban fog állni! :)

2013. okt. 16. 01:11
 12/25 anonim ***** válasza:

Első alakra jó, fejre viszont elég buta, pc-k se jönnek be,második meg kicsit nagy darab átlagos arccal.

Összességében az első jobb csaj, de barátnőnek nem kellene egyikse.

2013. okt. 16. 01:19
 13/25 anonim ***** válasza:

Az elsőnek az alakja kifejezetten szexi, de az arca kevésbé. A második meg pont fordítva, de ő legalább könnyedén tudna változtatni, ha leadja néhány kilót.

Mindketőt "kipróbálnám", egy kapcsolatban úgyis a személyiség döntene.

2013. okt. 16. 01:29
 14/25 anonim ***** válasza:
Egyik rosszabb mint a másik. :D
2013. okt. 16. 09:57
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyiksem egy szépség, de az első egyenesen katasztrófa. Kiélt, undorító feje van, ráadásul borzasztó k*rvás. Lehet hogy belsőleg egy halál rendes csajszi, de ugye ismered a mondást... a külső megfog, a belső megtart.
2013. okt. 16. 09:57
 16/25 anonim ***** válasza:
az első talán lehetne szép, de elocsmányítja magát, a második kövér, ronda fejjel. szóval egyik sem. mert nem szépek.
2013. okt. 16. 15:43
 17/25 anonim ***** válasza:
Az elsőnek jó alakja van, legalább zacskóval a fején használható, viszont a második egy sertés, és ahogy nézem fogyni sem tudna. :(
2013. okt. 16. 16:57
 18/25 anonim ***** válasza:
jezusom, egyik se.
2013. okt. 16. 17:20
 19/25 anonim ***** válasza:
az első nagyon ócska, a másodikat meg már annyiszor láttam gyk-n,hogy azrt van tőle hányingerem.
2013. okt. 16. 19:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Mindkettő csúnya...
2013. okt. 16. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!