Nektek melyik csaj jön be jobban? És miert?
az első csaj ronda. Csúnya, lestrapált a bőre és a haja.
második pedig csak nem tud sminkelni és öltözködni. De ha eme művészetet magáévá tenné, akkor én rávoksolnék.
Elsővel nem lenne semmi gond de látszik a bőrén még a a nem túl jó minőségű képen is kiszúrom azt ha valaki szolizik és látszik hogy a bőre agyon van strapálva, a hajról ne is beszéljünk, a túl sok festék kinyírja a hajszálakat és látszik rajta hogy a fele még egy festésné szétporhadna, de nem lenne rossz, nekem így elsőre bejön, csak ha annyi esze van hogy a divatnak él és így rongálja magát akkor képzelem hogy milyen lehet másban.
A második lány jobban bejön, de az öltözködése katasztrófális szerintem, nekem ez alapból nem jön be, oké hogy ez a divat de nem áll ez neki jól, ennyi nincs mese, próbáljon mást, itt egyéniség kell, nem az hogy mindenki utánozzon mindenkit mert az a vagány.
A smink nem olyan vészes csak kicsit szolidabb kéne és akkor még jól is nézne ki, de ránézésre látszik hogy ő kedvesebb és talán több értelem is van a fejében mint a másiknak, bár én ezt nem a hajszín alapján állapítom meg hogy ki értelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!