Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek melyik csaj jön be...

Nektek melyik csaj jön be jobban? És miert?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

másik

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 15. 23:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

az első csaj ronda. Csúnya, lestrapált a bőre és a haja.

második pedig csak nem tud sminkelni és öltözködni. De ha eme művészetet magáévá tenné, akkor én rávoksolnék.

2013. okt. 15. 23:25
 2/25 anonim ***** válasza:
Az első jobban tetszene, piercing nélkül, és normális sminkkel.
2013. okt. 15. 23:29
 3/25 anonim ***** válasza:
Második szebb és helyesebb, de a sminkjén és az öltözködésén tényleg változtathatna.
2013. okt. 15. 23:33
 4/25 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom melyik vagy te, de te kérdezted, szóval inkább a kerekfejű mint a dudaorrú.
2013. okt. 15. 23:33
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel nem lenne semmi gond de látszik a bőrén még a a nem túl jó minőségű képen is kiszúrom azt ha valaki szolizik és látszik hogy a bőre agyon van strapálva, a hajról ne is beszéljünk, a túl sok festék kinyírja a hajszálakat és látszik rajta hogy a fele még egy festésné szétporhadna, de nem lenne rossz, nekem így elsőre bejön, csak ha annyi esze van hogy a divatnak él és így rongálja magát akkor képzelem hogy milyen lehet másban.

A második lány jobban bejön, de az öltözködése katasztrófális szerintem, nekem ez alapból nem jön be, oké hogy ez a divat de nem áll ez neki jól, ennyi nincs mese, próbáljon mást, itt egyéniség kell, nem az hogy mindenki utánozzon mindenkit mert az a vagány.

A smink nem olyan vészes csak kicsit szolidabb kéne és akkor még jól is nézne ki, de ránézésre látszik hogy ő kedvesebb és talán több értelem is van a fejében mint a másiknak, bár én ezt nem a hajszín alapján állapítom meg hogy ki értelmesebb.

2013. okt. 15. 23:39
 6/25 anonim ***** válasza:
első jobban néz ki sokkal. A második kicsit nagyobb darabnak tűnik.
2013. okt. 15. 23:44
 7/25 anonim ***** válasza:
Lányok-lányok...kevesebb néha több!minek ennyi smink?még csak nem is bulizós képek,hogy azért lenne ennyi...:/ az első nagyon gáz ezzel a sminkkel,meg a hajjal...pedig szép is lehetne meg jó alakja van...a második lánynak szép arca van meg büszke lehet a melleire,de azért nem kellene kiraknia,mert elég közönséges így ...meg ha az alkatához illő ruhák közül válogatna,ő is egész normális lenne.
2013. okt. 15. 23:47
 8/25 anonim ***** válasza:
Második..mert ilyen az izlésem.
2013. okt. 15. 23:55
 9/25 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem, egyik sem a Tudományos Akadémia levelező tagja. Az első azért csúnyább. A második meg közönségesebb, de a másodikat választanám.
2013. okt. 15. 23:56
 10/25 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Az első közönséges, a második nem szép, ráadásul pufók.
2013. okt. 16. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!