Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szodabikarbonanak lesz...

A szodabikarbonanak lesz kellemetlen szaga ha a honaljamra rakom izzadsagszag ellen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
A szódabikarbóna nem arra való. Ha nem akarsz bolti szennyeket használni, akkor inkább antisudoricával kend a hónaljad. Bár az írtó büdös, még is sokan használják izzadásgázlóként.
2013. okt. 14. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Izzadásgátlóként* :D
2013. okt. 14. 16:14
 3/10 anonim válasza:

A szódabikarbóna pont arra is kiváló, hogy a hónaljnál keletkező kellemetlen szagokat megszüntesse! Bátran lehet használni. De, ha ilyen probléma van, akkor javaslom a Rexona stiftjét, A Maximum Protection-t, ami nagyon nagyon jó, teljesen eltünteti a szagokat és verejtékezni sem engedi a hónaljat. Nagyon nehéz lemosni még szappannal is, ezért olyan hatásos és nagyon finom az illata. (A Dove-nak is van ilyen stiftje, kimondottan ilyen fajta izzadásra.) Tényleg ilyen hatásos, érdemes kipróbálni. Bár az ára 1.400Ft körül mozog, de megéri, mert kevés is elegendő belőle és akkor kitart sokáig.

A patikában kapható Solutio Antisudorica kimarja a bőrt elég rendesen, viszont az is hatásos. :-))

2013. okt. 15. 12:53
 4/10 A kérdező kommentje:
ma még vele is volt szagom:((
2013. okt. 15. 17:11
 5/10 anonim válasza:

Antisudorica, gyógyszertárban kapható vény nélkül. Néhány napig naponta , azután két-három naponta egyszer kentem a hónaljamat, majd, hetente, majd 10 naponta elég volt egyszer használni. Mivel semmiféle desodor, stift, meg egyéb drogériában kapható izzadás elleni szer nem használt, bőrgyógyászhoz fordultam. Az ő tanácsára használom azóta is, immár sok éve.

Az ő tanácsára használom azóta is. Ha elfogy,

2013. okt. 16. 15:55
 6/10 anonim válasza:
A szódabikarbóna bablevesbe való, ha öreg a bab. :)
2013. okt. 16. 15:59
 7/10 anonim válasza:
Figyelj!!!! Nehezen szántam rá magam,de olyan meggyőző híreket hallottam a neten, hogy egy szép nyári nap.....nosza!!! Barátaim... szerintem csodálatos!!! Egésznap a városban mászkáltam, és semmi... egy csepp izzadság sem - komolyan -. Úgy szórtam magamra, mintha behintőporoztam volna magam... mondjuk én attól féltem, hogy irritál, vagy csípni fog, de semmi.... nem vagyok izzadós fajta, de a nyár az más... néha folyik az emberről a víz...ezért néha a vállamat is bedörzsöltem, és a cipőmbe is tettem... áldom a nevét, aki kitalálta!!!!!
2013. okt. 17. 13:20
 8/10 csibehad válasza:
100%

Ajánlom figyelmetekbe ezt:

[link]

2013. okt. 18. 12:02
 9/10 anonim válasza:

Nekem rendszeres hónaljborotválás és Garnier Men Mineral 72 órás golyós dezodor vált be. Reggel zuhanyzás után mindig bekenem magam, és azóta nincs hónaljszagom. (Van nekik női verzió is. Jó márka azt tudom.)

30f

2013. okt. 19. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:

1. Nem lesz.

2. Nekem is a hónalj szőrtelenítése oldotta meg a problémát + bármilyen jobb minőségű izzadásgátló. Az izzadságszagot az izzadságban elszaporodó baktériumok okozzák, maga az izzadság nem büdös. Tehát az izzadságszag ellen a legjobb, ha

a) nem izzadsz (ezt a szőrtelenítéssel és az izzadásgátlókkal érheted el; illetve a testmozgás elhagyásával is, de ezt nem javasolnám ;) )

b) ha már izzadsz, nincs sok baktérium a bőrödön (tisztálkodás),

c) a maradék szagot dezodorral feded el (a dezodor ugyanis csak ezt csinálja. Az alkoholtartalmú dezodorok fertőtlenítenek is, de ma már alig lehet kapni ilyen dezodort).

2013. okt. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!