Mit csináljak, hogy legyen értelme az életemnek, és legyen életkedvem?
Figyelt kérdés
Meg akarok halni. Azért, mert 158cm vagyok, és undorítóan rövidek a lábaim, csak edzéshez nem húzok magassarkút. Inkább lennék 2m magas, mint ennyire alacsony. Ez az, ami szépen tönkreteszi az életemet, és ezen még csak változtatni sem bírok..2013. okt. 12. 14:43
1/4 anonim válasza:
Pedig a lányoknál nem hátrány az alacsony magasság...
Járj el bulizni, kocsmázni a barátaiddal. Engem ez tart fenn, szerencsére sok barátom van, ismerősöm, akikkel el tudom ütni az időt.
2/4 anonim válasza:
Óóó ne butáskodj már! Néhány cm még nem a világ. Kb akkor érteném meg a problémádat ha vagy 80 cm -lennél. De így?? De butáskodj, és foglalkozz mással!
3/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem a világ, ráadásul tényleg nem vagy kórosan alacsony. Én 160 cm vagyok és egyáltalán nem gátol semmiben, legfeljebb annyi, hogy koncerteken kevésbé látok:)
Még magassarkút se hordok soha, engem nem zavar különösebben, szerintem Te is fölöslegesen stresszelsz ezen.
4/4 anonim válasza:
szerintem legyél vékony:) és szedj d-vitamint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!