Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfi esetében van bármi...

Férfi esetében van bármi értelme a gyantázásnak?

Figyelt kérdés

Férfiként borotválom a mellkasom. Nem egy jó módszer mert kb 2 napig (se ) tart, ezért a barátnőm unszolására elmentem kozmetikushoz gyantáztatni. Most már kb 5x-re vagyok. A fájdalomról ne beszéljünk, helyette inkább arról: mindegyik kozmetikus azt mondta 2-3 hétig simán eltart a szőrtelenség, akár tovább is.

A túrót tart! Kezelés után nem telik el egy szűk hét se, tán 3-4 nap, és már tiszta szúrós borosta vagyok.

Inkább megkérdem: egy ffi esetében mi értelme a gyantának? Drága, fájdalmas, és tán 1-2 nappal tart tovább mint a borotva ami gyors fájdalommentes, olcsó. Akkor minek a gyanta?

Más ffinek is csak eddig tart a hatás?

2013. máj. 2. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Erős, gyorsan növő szőr esetében nincs értelme valóban, én nő vagyok de nekem is ilyen. 1 héten belül már szőrösödök. Persze azért mindenképp szebb a gyantázás után a bőr mint borotválás után.
2013. máj. 2. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy ideig eltart, mire a gyantázástól meggyengül a ször.

Ha rendszeresen - és EZ lényeges - csináltatod, akkor egy idö múlva már sokkal vékonyabbak lesznek az egyes szörszálak, és egyre lassabban nönek vissza.

Ha kimondotan erös a szörzeted, föként ha sokáig borotváltad, akkor eltart jó pár hónapig, mire ténylegesen látszik az eredmény.

2013. máj. 2. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:

hát több mint egy éve csináltatom

előtte volt 4 alkalmas IPL kezelés és az se ért semmit

2013. máj. 2. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem nálad nincs sok értelme.
2013. máj. 2. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet,gyantázás után pár nap múlva már nőnek is vissza a szőrszálak.Előtte én évekig borotváltam,vagyis most is borotválom,mer így nincs értelme a gyantának.
2013. máj. 2. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki esetleg a szörtelenitö krémeket, azok igencsak gyöngitik a szörnövést, hátha neked is segit.
2013. máj. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!