Hányszor cserélnek egy meghibásodott terméket a boltban pl. Ner Yorker?
Figyelt kérdés
Vettem egy táskát 4000 forintért,kb 2 hét után a pántja elszakadt,tény elég gagyi volt. Visszavittem és levásárolhattam,ugyanilyen árban hoztam el egy másikat,annak 2-3hónap után a pántrésznél teljesen kirepedt a bőr,gondoltam,hogy próba szerencse visszaviszem ezt is:) Nagy örömömre kicserélték,6000ért választottam egy táskát,tehát rá kellett fizetnem,azonban ez a táska valami szörnyű,alig használtam és össze vissza kireped. Legyen bőr a képemen ezt is visszavinni(ha már fél év garancia úgyis van rá)?:) Vagy van erre valami törvény,hogy hányszor vehetik vissza?2013. okt. 11. 20:24
1/3 acelsziv válasza:
Mi van? Annyiszor cserélik, ahányszor kell. Mellesleg két csere után nyugodtan visszakérheted a pénzed is. Nehogy már neked legyen kellemetlen, mert drágán gagyit vettél és tönkrement...
2/3 anonim válasza:
Elsőnél a pont.Ha már szart árulnak,cseréljék is ki.Ja,és többet ne menj a NewYorkerbe,mert irtó drágán szart adnak...;P
3/3 anonim válasza:
Az mubor kincsem, meghozza a gagyibb fajta azert megy allandoan tonkre.
A New Yorker az egyik legxarabb bolt szerintem, iszonyat draga pl. 11.000-es gatyak es nagyon rossz minoseg.
Mondjuk 10 evente parszor ki lehet fogni jot, de nem olyan nagy esellyel hogy en oda szivesen bemenjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!