Nem cserélnék senkivel, mert szeretek "én" lenni?
Figyelt kérdés
Sokszor látom itt Gyakorin, meg hallom másoktól is, hogy ezzel meg azzal a személlyel cserélne.
Én nemrég eljutottam arra a pontra, hogy szeretek én lenni. Vannak hibáim, mint mindenki másnak, de ez is hozzám tartozik, ez tesz igazán énné.
Ez egészséges önbizalom, vagy már beképzeltség?
2013. márc. 20. 19:04
1/5 anonim válasza:
Ezt inkább "én tudatosságnak" nevezném,látod hogy vannak hibáid de tudod hogy ettől nem vagy kevesebb,szerintem ennek kéne a természetes állapotnak lennie.
2/5 anonim válasza:
Nagyon helyes, ha így látod, mindenkinek annyira kellene szeretnie magát, és elfogadnia magát, hogy ne akarjon más lenni. :)
3/5 anonim válasza:
Ezen én is pont a napokban gondolkoztam. Hogy tudom, hogy vannak nálam szebbek, de valahogy nem akarnék velük cserélni, pedig nyilvánvalóan tényleg szebbek mint én, de mégsem adnám semmiért a saját testemet. Mert ennek már minden apró hibáját ismerem, tudom mim szép, mim nem, és nekem is nagyon fura, hogy vannak akik simán cserélnének másokkal ha lehetne.
4/5 anonim válasza:
Érdekes, én is így vagyok ezzel, pedig tisztában vagyok azzal, hogy milyen hibáim vannak. De igyekszem a legjobbat kihozni magamból, és így alapvetően elégedett vagyok a külsőmmel. Minek olyanon aggódni, amin úgysem tudunk változtatni?:)
5/5 anonim válasza:
Én ezen a héten jutottam el arra a megállapításra, hogy nem cserélnék senkivel, pedig én nagyon önbizalomhiànyos voltam, és elmentek pszichologushoz, meg sokat olvastam bibliát és ez egy hosszú folyamat volt, de rájöttem, hogy így boldog vagyok ahogy vagyok, a sajat problemaimmal, azok is az enyemek, azokra is szeretettel nezek, mert azokat mindent azert hoz elem az elet, hogy tanuljak belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!