Szeretek masszírozni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
De nem tudom kinek masszírozni mit tegyek? 14 vagyok2013. jan. 21. 21:22
1/5 anonim válasza:
Fiú, vagy lány?
Itt lesz alanyod nyugi.
2/5 anonim válasza:
Engem! (lány vagyok pedig, de le vannak tapadva nagyon az izmaim, tiszta göbös a hátam és a vállaim, gyere! :D)
3/5 anonim válasza:
Bárcsak itt lennél! Én úúúgy szeretem ha masszaroznak, de nincs senki a környezetemben aki szeret masszírozni :D
am 15/l :)
4/5 anonim válasza:
tanulj bioszt és légy jó tesiből és menj tesiegyetemre tanulj gyógytornát vagy valami hasonlót és menj masszőrnek, csak ugye oda mennek öreg, kövér emberek is szóval ha ezt felvállalod hajrá
5/5 anonim válasza:
Habár ezt sajna csak érettségi után kezdheted el... :/ De én ide járok, ugyanezt a szakmát csinálom, elsőrangú iskola, csak ajánlani tudom :))
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!