Hajszín vagy hajhossz?
hát próbáld meg akkor az eredeti hajszínedet melíroztatni, hátha az segít.
Egyébként megkérdezhetem,hogy hogyan ápolod a hajad?
Nekem a melír még rosszabb volt:(
Jelenleg syoss volume szilikonmentes sampont használok, mosás előtt pedig valamilyen olajos hajpakolást (olíva, kókuszolaj), mosás után pedig vmilyen balzsamot, ezt mindig váltogatom, még igazán jót nem találtam. Emellett persze nem vasalom, nem szárítom, nem tupírozom, stb. Sokat javult így a hajam, de így is nagyon hamar törik. A táplálkozásom is rendben van.
Nem látom, de leírás alapján ugyanolyan a hajunk! :)
Nekem is sötétszőke, de én szürke árnyalatnak látom, és sajna más is. Nekem a homokszőke áll jól, megy az arcomhoz, tudom is hordani, de nagyon sokat törődöm vele.
Ajánlom, hogy más szilikonmentesre válts, mert a Syoss az enyémet gubancossá, kifésülhetetlenné tette. Most The Body Shop banános samponját és balzsamját használom, na ettől meg tök jó puha. :))) Könnyen fésülhető, pedig nagyon hullámos, és váll alá ér.
Pár havonta ricinus pakolást teszek rá, illetve egészségesen élek (csak természetes kaják, natúrkozmetikumok stb stb), ezek a dolgok sokat segítette, de még mindig van mit változtatnom. A hajam viszont rendben van - én is a hosszú, szőkét szeretem! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!