Januárra mekkora lesz a hajam?
Nekem a ricinusolajtól nem nőtt a hajam és marokszámnyira hullott a hajam.
Nem tudja neked senki sem megmondani, hogy hány centit fog januárig nőni a hajad.
Első vagyok. Mert eltömítette teljesen a fejbőrömet. Pont úgy, mintha zsíros lenne a hajam. Akkor több hullik ki alapól is. Átlagosan a haj 1-1,5 centit nő havonta, bár ha jól olvasom a tied ennél kevesebbet nőtt. Szerintem inkább belülről kellene táplálni a a hajadat, nem külső, rákenegetős dolgokkal.
Egyél naponta zöldséget és gyümölcsöt, 2,5-3 liter folyadékot igyál, a köles is nagyon jó a hajra, mert tele van fehérjével. Nekem ami még bevált hajnövesztésre, az a DM-es hajkapszula. Dupla annyit nő a hajam, mint amennyit előtte. Masszírozhatod a fejbőrödet is és a samponodba tehetsz rozmaring illóolajat.
08:43-as vagyok.
A dm-es hajkapszula a Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex. 999 Ft 60 szem, 2 hónapra elég. Én is szedem. :) Nagy változást nem hoz, csak talán kicsit erősebb a hajam, de gyorsabban nem nő. A körmömnek viszont jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!