Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jó Stylist lennék...

Szerintetek jó Stylist lennék (Tinik számára)?

Figyelt kérdés

Cipo: [link]

Nadrag: [link]

Polo: [link]

Kardigán: [link]

Sapka: [link]

+Ehez nyaklánc..+szemüveg:) köszönöm a válaszokat

2013. okt. 8. 12:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
47%

előző nem vagy normális, pont nem a kinaiakra kell hallgatni észlény, hanem ahonnan ered a divat, mert itt magyarországon kevés az olyan akinek fogalma lenne akrámiről, mindenki levan maradva.

Egy ismerős szavai, és rohadtul igaz:

Magyarországon a divat mást jelent. külföldi sokkal egyedibbek, igényesebbek, letisztultabbak! Magyarországon sokkal inkább jellemző a csicsa, a túldíszítetsség! Legalábbis én ezt látom az utcán a divatosan öltözködni próbáló lányok körében, és a plázák üzleteinek kirakataiban is! A kevesebb több..

hogy minél jobban csillog valami, annál drágább, annál többet ér, annál divatosabb! :D Némelyik lány úgy néz ki, mint egy karácsonyfa... Tiszta strassz (mert az aztán tuti marha drága), tiszta csicsa. Az pedig már egyenesen szörnyű, amilyen színeket össze tudnak kombinálni, smink terén is. :P De valóban ez látszik a plázák kirakatában is... Meg ugye kis hazánkban jelen van nagy mértékben az irígység, a rosszindulat. Érdekes itt a felfogás, nincs igényük az embereknek. Nap, mint nap hallom, hogy minek a drágább, mikor az olcsóbb is ugyanolyan. Hát szerintük! :D Falra mászok a magukat a hamis LV taskától dívának képzelő lánykáktól, akikről messziről lerí, hogy se stílusuk, se igényük, se pénzük nincs arra, hogy eredetit vásároljanak, viszont akkora arcuk van, amit egy divat felé alázatos, igazi nő sosem engedne meg magának!

2013. okt. 11. 20:39
 22/24 anonim ***** válasza:
66%

Tudod 71%os, te úgy beszélsz, mintha az öltözködés olyan fontos lenne. Egy nő nem igazi nő, csak mert nem eredeti táskát hord? :D Ha így gondolod, akkor légyszi vegyél vissza magadból, mert az írásodból lerí, hogy olyan vagy, mint akik dívának hiszik magukat vagy még 1000x rosszabb. Elég nagy baj, ha egy nő a ruházatától érzi magát nőnek. Én nem kérkednék a te gondolkodásmódoddal.

Kérdező! Valószínű, hogy nem fogsz kapni komoly válaszokat, ugyanis ezek a belinkelgetős dologból semmit se lehet leszűrni. Egy stylist nem csak összerak ruhákat, hanem épp akit "öltöztetni" kell, néznie kell az alakját, a magasságát, az egész külsejét, szóval egy láthatatlan emberre alapból nem lehet ruhákat össze dobálni ( nem mindenkihez illenek a pávás cuccok).

Meg ez az egész kb arra emlékeztet, amikor 5.-es koromban ruhát terveztem a barátnőimnek vagy épp a stardoll-on játszottam x)

Ettől függetlenül, ha neked tetszik ez a szakma, akkor ne tántorítson el senki ettől :)!

2013. okt. 11. 21:48
 23/24 anonim ***** válasza:
71%-os tényleg nem érezted az iróniát a kínaisnál??!Ha ennyire fikázod Magyarországot,miért élsz itt?!
2013. okt. 12. 06:41
 24/24 Bogii2000 válasza:
Ne haragudj szerintem ehhez nincs érzéked :(
2013. okt. 17. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!