Szerintetek jó Stylist lennék (Tinik számára)?
Figyelt kérdés
Cipo: [link]
Nadrag: [link]
Polo: [link]
Kardigán: [link]
Sapka: [link]
+Ehez nyaklánc..+szemüveg:) köszönöm a válaszokat
2013. okt. 8. 12:51
11/24 A kérdező kommentje:
2013. okt. 8. 22:15
12/24 anonim válasza:
Egyre gusztustalanabbak ezek a szettek, szerintem felejtsd el.
13/24 anonim válasza:
ez az utolsó szett már jobb kicsit... de az a cipő.... felejtsd már el ezeket az izéket!
valami jó bőrcipő ehhez, valami sima, férfias...
14/24 anonim válasza:
utolsó...bőrcipő ehez? hahahahah....
Amúgy én értem mit csinálsz igaz tucat, de van benned valami, lány vagy fiú vagy?
Össze tudsz rakni vagy kettőtm lány részére?:)
nagyon kivéncsi lennék.
15/24 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok:) hatt igazaból a lány styillel nem vagyok annyira jóba..de megprobálom :)
2013. okt. 10. 19:59
16/24 A kérdező kommentje:
2013. okt. 10. 20:06
17/24 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de szerintem az összes borzalmas :c
18/24 anonim válasza:
14. nem rossz :) adok rá egy 3-mast :D
Tök jó amúgy hogy fiú létedre próbálkozol, de amúgy magyarokra ne nagyon halgas...kevésnek van fogalma a divatról de magyarázni viszont tudnak...:D
kor?
Nyugodtam mutathatsz még ha akarsz
20/24 anonim válasza:
18.:Ember,Magyarországon élünk,kire kéne hallgatni??!A kínaikra??Gondolkozzál már,emberekről beszélsz,nem a szemeteszsákról......Kérdező:A lányos "stylod" tetszett.Inkább ebbe gondolkodj,ne a fiú "stylba"!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!