Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok vasalni hogy...

Hogyan szoktatok vasalni hogy ne maradjon gyürödt a ruha?

Figyelt kérdés

Egy jomodu hölgynel dolgozok mindenes es sok a vasalni valom mindig es a hölgy mäniäja hogy ne legyen a ruhäkon egy apro gyürödes sem.

Gözzel,vizes ruhäval is probälok,de mindig marad gyürödes ahogy forgatom a vasalni valom.

Most nagyon megutältam a vasaläst.Neha elfecselt idönek tartom.Az also nemüit is szepen kikell vasalnom.

Valami tipp esetleg hogy könnyebben menjen a vasaläs?

(A helyesiräsi hibäim ne nezzetek mert nincs tul sok ekezet a billentyün.)

Köszi

2013. okt. 6. 15:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Pasi létemre nem vagyok egy vasalóbajnok, de azért sikerül többé-kevésbé elég szépen kivasalnom. Gőzvasalóval szoktam a makacs részeket vasalni, ha kell több soron. Van, hogy a megengedettnél kicsit melegebbel vasalok, de csak rövid sorozatokat. Elejében egy ing kivasalása úgy 40 percigtartott, mire tényleg hibátlN lett, de most már 5-10 perc alatt lezavarom, szerintem itt is a lényeg a gyakorlat.
2013. okt. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!