Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen alkatról?
2013. okt. 6. 12:30
1/17 anonim válasza:
WTF?
Tökéletes.De ezt te is tudod.
5/17 A kérdező kommentje:
Pont a baj hogy én nem igazán vagyok megelégedve magammal..
2013. okt. 6. 12:32
6/17 anonim válasza:
Ez lényegtelen hogy te meg vagy e elégedve magaddal egyenlőre érd be azzal hogy én meg vagyok vele elégedve.
7/17 anonim válasza:
Sajnálom, nekem a 2-es a nyerő. Ha nem vagy elégedett magaddal, miért nem teszel ellene?
8/17 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj. Ha neked nem tetszik, akkor változtass rajta. Ennyi.
9/17 kendrazoltan válasza:
Ha nem vagy magaddal elégedett, akkor ne ide tegyél fel kérdéseket, hogy a sok kiéhezett kis tini ide csöpögtesse a nyálát, mert azzal csak olyan téves megerősítést kapsz, ami - mint azt leírtad - egyáltalán nem egyezik a saját véleményeddel. Először magadnak kell megfelelj, sosem másoknak...ha a tested nem olyan, mint amilyet szeretnél, akkor tegyél azért, hogy olyan legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!