Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány centi magasak vagytok?...

Hány centi magasak vagytok? Szeretitek a magasságotokat vagy inkább lennétek alacsonyabbak esetleg magasabbak?

Figyelt kérdés
Én 170 centi vagyok (lány) de nem nagyon merek felvenni magassarkút mert félek nagyon magas leszek mivel ugy érzem én vagyok a legmagasabb :( vagy lehet rosszul látom de olyan mintha mindenki alacsonyabb lenne nálam... magassarkút ki hány centijével hord ?
2009. nov. 8. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

167 cm magyas vagyok,és szeretnék magasabb lenni :-D

Szoktam hordani magassarkút,de ritkán...Mert a barátom 175 cm,és ha magassarkúban vagyok,akkor igencsak frusztrájla a dolog,hogy majdnem felérek hozzá :-)

18/L

2009. nov. 9. 09:26
 12/17 anonim ***** válasza:
155 centi vagyok, és abszolút meg vagyok vele elégedve! MAgassarkút sosem hordok, max suliünnepségekenXD Rühellem, és imádom pici lenni, mert az alacsony lányokat mindenki aranyosnak tartjaXD
2009. nov. 9. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
160cm vagyok és nem vagyok vele elégedett :( szeretnék 5-10 cmvel magasabb lenni, ezért szeretem a magassarkúkat, hogy legalább így segítenek :P
2009. nov. 10. 11:19
 14/17 anonim ***** válasza:
185 vagyok, és én is hordok magassarkút. jó nem mindennap és nem a suliba, de elegánsabb helyekre simán :D
2009. nov. 13. 20:33
 15/17 anonim válasza:

Én 178 cm vagyok 14/F és nem hordok magassarkút :)

Amúgy megvagyok vele elégedve:DD az sem zavarna ha 168 lennék, nem ez számít hogy ki mekkora szvsz.

bye

2010. szept. 20. 22:15
 16/17 anonim ***** válasza:
173cm vagyok (lány). Nagyon hamar túlnőttem a nővéremet (aki 2 évvel idősebb) és ez zavarta őt, úgyhogy nem is hordtam magassarkút soha. De majd egyszer kipróbálom... :)
2012. szept. 30. 07:14
 17/17 anonim ***** válasza:

160 cm vagyok és nekem nncs bajom vele :D amúgy poén, hogy a családunkban én vagyok a 2. legmagasabb ember xd az első apám, aki kb 167 cm lehet :D

16/L

2014. júl. 4. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!