Hány centi magasak vagytok? Szeretitek a magasságotokat vagy inkább lennétek alacsonyabbak esetleg magasabbak?
152 cm vagyok.
és 17 éves :)
igen,szeretem a magasságom,nem ,nem hordok magassarkút ,de majd valamikor megtanulok benne járni :P
én 165 cm vok és 8centis magassarkút veszek fel :)
én megvagyok elégedv5
Én 180 cm vagyok (lány), úgyhogy nyugi. :D
Korábban nekem is kisebbségi (Haha) komplexusom volt emiatt, de aztán rájöttem, hogy nem kell.
És képzeld, van 10 cm-es sarkú cipőm is, és fel is veszem. Persze ehhez kell egy "kis" önbizalom is, mert nyilván megnézik az embert. De engem nem érdekel. Miért ne hordhatnék én is magassarkút? Akkor ennyi erővel, aki alacsony, azt meg nézzük meg, ha lapossarkút hord, nem?
Szóval téged meg abszolút ne izgasson a dolog, a 170 centidhez nyugodtan hordjál magassarkút.
Ha valaki szól, hogy milyen hórihorgas vagy, az biztos csak irigy...
Én 174 cm vagyok, a párom 176 cm. Ritkán hordok magassarkút, viszont, ha igen akkor 10 cm körülieket, és ez a páromat frusztrálja. :) De sosem szól érte, viszont tudom, hogy érez, ezért tekintettel vagyok rá. Nyugodtan vegyél fel magassarkút, ha tudsz benne szépen menni, mert egy épp nyakát kitörni készülő magassarkús lány nagyon muris tud lenni. :)
20/L
177 cm vagyok, és én nagyon szeretek ekkora lenni! És simán felveszem a magassarkút, miért ne? Szerintem nincs szebb egy sudár lánynál, sőt örülnék neki, ha még 1-2 centivel magasabb lehetnék... Egyébként a lányismerőseim nagy része megjegyezte már nem egyszer, hogy milyen jó, hogy ilyen magas vagyok, mert nekem minden jól áll, stb.
Ez nem azt jelenti persze, hogy aki alacsony, az nem lehet nőies, de a magasság szerintem abszolút csak előnyt jelent.
170 cm pedig nem túl magas, inkább átlagos, pont jó, szóval nem kell aggódnod, nyugodtan vegyél fel magassarkút, ha ahhoz van kedved!
19/L
ja és magassarkút nem hordok egyáltalán :D
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!