Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Cuki ez az ázsiai lány?

Cuki ez az ázsiai lány?

Figyelt kérdés
Írjátok le,hogy szerintetek hány éves! :D Én is úgy szeretnék kinézni,mint ő!Nekem is babás arcom van,de nem ennyire!Xdd Nagyon cuki ez a lány!De lehet.hogy smink nélkül már annyira nem lenne...Na elég a rizsából!Itt a kép: [link] [link]

2013. okt. 5. 14:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát Te tudod..én 22 évesen biztos nem akarnék úgy kinézni, mint egy 10 éves.
2013. okt. 5. 15:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Én nem 22 évesen akarok úgy kinézni hanem most.14 évesen.(remélem nem úgy értitek,hogy úgy akarok kinézni 22 évesen,hogy több tonna smink+kontaklencse...stb)
2013. okt. 5. 16:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez egy szimpla cleo frizura.Nekem is ilyen van.Nem nagy ügy.
2013. okt. 5. 16:29
 14/20 anonim ***** válasza:

13-14 évesnek saccoltam... o.O

Na mindegy,a sok animéből meg mangából már megszoktam,hogy meglehetősen fura népség :DD

Amúgy szerintem cuki ^^

De egyeltalán nem jön be.

16/F

2013. okt. 5. 17:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Te is szereted az animéket? De jó! :D Az utolsó előttinek:a kerek archoz jól áll az a cleo frizu?
2013. okt. 5. 19:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen,szeretem. ^^

A cleo frizu inkább hosszúkás arcúaknak áll jól szerintem,de ezt így láthatatlanba nem lehet megmondani. :/

2013. okt. 5. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem csúnya. Tepsi fej, széles orr, vékony száj, semmi mell. Smink nélkül meg még így sem nézne ki. Nekem valahogy egy degenerált kisgyerek jut róla eszembe. És nincs babaarca. Ez a babaarc: [link]

[link]

Ha meg már ázsiai csajok akkor inkább valami ilyesmi: [link]

[link]

2013. okt. 5. 22:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez a vörös iszonyat hányás babaarcú? Ne viccelj :D Amúgy Cukinak cuki csak tényleg kell, hogy szőrös legyen odalent.Abból legalább tudod, hogy van 13 minimum :D
2013. okt. 5. 23:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem babaarca van? O.o Akkor...miféle arc az?xD Úgy látszik más frizut kell választanom,hogyha csak hosszúkás archoz áll jól. :/
2013. okt. 6. 09:22
 20/20 anonim ***** válasza:

A vörös csaj orosz babás arc, a kérdezőé pedig ázsiai babaarc. Mondjuk európai szemmel nézve az ázsiaiak többségének babás arca van, főleg kifestve. Ez a lány festék nélkül nem így nézne ki.

Rákerestem, ő gondolom valami celebféle lehet.

[link]

Ez gondolom ő festék nélkül:

[link]

Így kb. 10-nek néz ki.

Egyébként nem csúnya, normális megvilágításban és szögből fényképezve tucatázsiai lány feje van.

[link]

Minek a ps? Csak ufófeje lett tőle.

2013. okt. 6. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!