Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fültágító csiga mérete?

A fültágító csiga mérete?

Figyelt kérdés
a fültágító csigát szeretnék venni a neten ..de a méretnél azt irják 6mm, 8mm...stb ezek közül lehet választani....na mind 1 a kérdésem az lenne hogy ez a 6mm azt jelenti hogy a csiga legvastagabb része ennyi mili? és mondjuk egy 8mm-es csigát beletudok tenni a 4mm-es fülembe ?

2013. okt. 5. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
egy 8mm-es csigát miért tudnál belerakni?!Nem tudsz! Max 6-ost :D És igen a legvastagabb részénél annyi:)
2013. okt. 5. 13:10
 2/4 A kérdező kommentje:
nem ugy értettem hogy elsőre rámegy a 4mm-es fülemre a 8mm-es tágító hanem hogy rátudnám e kicsit is huzni és ugy fokozatosan tovább tágítani és akkor nem kell vennem külön tágítókat hanem elég a 8mm-es és kész, ez lett volna a kérdésem :)
2013. okt. 6. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg meg tudnád csinálni, de kiesik a füledből. Esetleg ha tudsz valahonnan kaucsuk gumit szerezni(a fültágító tüskén meg a szarvon szokott ilyen lenni) akkor azt rá tudod húzni, legalábbis nekem bejött. Sok sikert :)
2013. okt. 6. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :) pont van olyan gumi mert kúppal tágítottam eddig :))
2013. okt. 6. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!