Ilyen popsival mit lehet kezdeni?
így lekonyul vagy mi :D szóval nem ilyen szép kerek. Ezen lehet valahogy változtatni, vagy ez alkati kérdés?
Csodálkozol? Tiszta löttyedt az egész feneked, az minden csak nem izom. Az ott alul pedig háj, mint ahogy a feneked 90%-a is az.
Látszik a combodon is , mert nem egy szép láb, nem fordulnék meg utánnad, ha minibe lennél, de szerintem mások se. :) Bocs, de te kérdezted. Szerintem fogyj le, mert nem veszem be, hogy 170 vagy 53 kilóval, és kezdj el edzeni.
A bátyám feleségének feneke 35 évesen 2 gyerek után sokkal szebb, mint ez.
25/F
Utolsó válaszadót igazán megnézném... Remélem ő a legtökéletesebb pasi a világon! Bár szerintem itt éli ki magát és inkább őt nem nézi meg senki! XD
Egyébként tényleg nincs semmi gond a popsiddal, fogyni tényleg nem kell! Max. erősíts rá egy kicsit, az sosem árt! :)
22:44-es vagyok:
Viccesek vagytok. Jobb a búrkolt választ, szerintem max gyúrj rá. Mond már ki te gyáva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!