Barátnőmnek szerintetek ez jó lesz?
Figyelt kérdés
Most lesz a 17. születésnapja, és most úgyis olyan nagy divat a Michael Kors óra ezért gondoltam vennék neki egyet. méghozzá ebben gondolkodtam: [link] + kapna hozzá még valami karkötőt. szerintetek örülne neki?2013. okt. 4. 16:40
1/8 anonim válasza:
nem tudom milyen a barátnőd ízlése, ezért értelmetlen a kérdés. Lehet tetszik neki lehet nem.
2/8 anonim válasza:
Ahogy az első mondja: te ismered, nem mi!
Azzal nem sokra mégy, ha azt mondom, hogy engem a világból is ki lehetne kergetni az ilyen bumfordi órákkal, MK ide vagy oda. Nem esek hasra a márkától.
3/8 anonim válasza:
Ha érdekli a divat és használ órát, akkor biztos örülni fog neki.
4/8 anonim válasza:
3-as!
Úgy értetted, ha vakon követi a divatot, igaz?
Mert az, hogy valaki divatosan öltözik még véletlenül se azt jelenti, hogy az égegyadta világból MINDENT átvesz, amit divatnak kiáltanak ki. ;)
5/8 anonim válasza:
én is 17 vagyok, van is egy goldrose MK órám. imádom, feldobja az outfiteket! :) attól függ milyen a stílusa. sportos, csajos, laza?
6/8 anonim válasza:
Ezt sajnos mi tényleg nem tudhatjuk..én például szeretek divatosan öltözködni, de egy ilyen órát az életben fel nem vennék.
23L
7/8 anonim válasza:
Elsőnek van igaza!
De egyébként nekem nagyon tetszik:D
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok!
Ha szerintem órát veszel (mivel azt is csuklón hordja) neki akkor mellé nem karkötőt vegyél. Nyaklánc vagy fülbevaló..esetleg parfüm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!