Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A barátnőmnek holnap lesz a...

A barátnőmnek holnap lesz a szülinapi bulija. NEm tudom hogy miben mennyek milyen ruha? Milyen cipő? Ki-e fessem magam? Szerintetek? 12/L

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 08:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom, hiszen nem is ismerjük az alkati tulajdonságaidat, de azt tudom, hogy olvass sokat, hogy megtanulj helyesen írni. Inkább ezzel kellene foglalkoznod.
2013. febr. 1. 08:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Neked is kéne valami elfoglaltság azon kívül hogy engem csesztetnél..Úgy írok ahogy akarok ne te mond meg !! ha valami nem tetszik akkor fordulj el!! :)
2013. febr. 1. 08:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak segíteni szerettem volna neked. Egyébként meg tényleg nem tudhatjuk, hogy átlagos, gebe, kövér... vagy milyen a testalkatod, így nem lehet tanácsot adni. A stílusodból meg vegyél vissza légyszíves, mert te 12 vagy én pedig 25.
2013. febr. 1. 09:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok nagyon is! :)Vissza veszek de már nagyon elegem van h ezzel csesztetnek..szerintem csak az a baj az irásommal h túl gyorsan irok..:) De szerinted ki fessem magam?? Pl:szemceruza, szájfény?? Te festetted magad 12évesen? Vagy mit tanácsolnál?
2013. febr. 1. 09:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Én nem festettem magam, én még akkor kislány voltam a többiekhez képest, én is úgy tekintettem magamra :). Később értem mint mások. Nagyon sok 12-14 évest látok manapság, akik kinéznek akár 18-nak is, annak szerintem semmi értelme, de személy szerint nekem az a véleményem, hogy szempillaspirál és egy kis szájfény (aminek nem erős a színe) tökéletes lenne. Nem tudom milyen színű a hajad, de ne kövesd el azt a hibát, hogy full rózsaszínre kifested a szád, mert sokan csinálják, és szinte senkinek sem áll jól. (nekem sem, bár én kifejezetten nem szeretem ezt a színt). Ha küldenél képet magadról, tudnék többet segíteni. (milyen ruha áll jól, és mi menne még az arcodhoz) :D
2013. febr. 1. 09:59
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem menj valami egyszerűbe: farmerba, egy csinosabb felsődbe, és a kedvenc cipődbe (ami azért télre is jó :D) .Ha csajos vagy, akkor tehetsz a hajadba virágot, vigyél egy kistáskát (anyudtól, nővéredtől /ha van/ kérj kölcsön). Sminkelni ne sminkelj, esetleg egy szájfényt feltehetsz. Vagy labellot. Ott senki sem lesz kisminkelve, idősebbeken kívül.
2013. febr. 1. 11:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Ez vagyok én.. Facebookos kép remélem nem baj:) [link]
2013. febr. 1. 11:46
 8/13 anonim ***** válasza:
egy fogfeherites jobb volna...
2013. febr. 1. 17:38
 9/13 A kérdező kommentje:
qurvára nem sárgák a fogaim, ha nem vetted volna észre a pulcsim miatt van úgy de b*sszrá qurva f*sz!! én nem ezt kérdeztem b+!! ha vlamii nem okés akk fordulj meg oszt kész!! te f*szszopó!! próbálj a kérdésem válaszolni!! :)
2013. febr. 2. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:
sot egy helyesirasi szotar sem artana, nameg nemi neveles...
2013. febr. 2. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!