Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a testalkat lehet vonzó...

Ez a testalkat lehet vonzó valaki számára? 23L

Figyelt kérdés

Diétázom mert nem vagyok megelégedve azzal, amit a tükörben látok, viszont szeretnék ismerkedni is, de nem vagyok biztos abban, hogy "sikerem" lenne a férfiak körében, mivel nem vagyok túl csinos.

Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek égő lenne-e egy ilyen testalkatú lánnyal mutatkozni? Kérlek szépen titeket, hogy ***életkort*** feltétlenül írjatok! Köszönöm!

[link]

2013. okt. 4. 16:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonló méretű, mint Te és én se éreztem jól magam a bőrömben így..nem mondom, hogy égő mutatkozni ilyen alakú lánnyal, de hát csinosnak se épp mondanám.

Plusz hozzátartozik a dologhoz, hogy én spec hiába próbáltam, sose tudtam elfogadni magam dagin, mióta lefogytam, jobban érzem magam, szóval szerintem megéri.

23L

2013. okt. 5. 00:29
 22/27 anonim ***** válasza:

Minden további nélkül!!! 22/f

(bár ez csak egy darab kép szóval nem látszik teljesen az alakod de nem hiszem h én vagyok az egyetlen akinek hasonló alkatú csajok jönnek be :D)

2013. okt. 5. 00:37
 23/27 anonim ***** válasza:

nem katasztrófa! :)

remélem a diétád is jóféle! jó sportolást! :)

2013. okt. 5. 01:28
 24/27 anonim ***** válasza:
8%

Egészségesen egyél, változatosan, és nagyon fontos, hogy amennyi jól esik, tehát ne úgy állj fel az asztaltól, hogy még korog a hasad, de ne is úgy, hogy nem bírsz megmozdulni csak ha előtte ágyba mész. Mi érezzük, hogy mikor elég csak a finom íz elcsábít, hogy még még...és a végén sokunk csak úgy tud felállni az asztaltól, hogy úgy érzi "kipukkan".

Szóval én azt mondom az egészséged és az énképed szempontjából, de én túlsúlyosoknak is ezt mondanám (Te nem vagy az):

1. Amennyi jól esik

2. Változatos étrend ( gyümölcs, zöldség, húsfélék, fehérje, szénhidrát, vitaminok, rostok, cukor, magvak mind mind szükségesek az emberi szervezetnek a hangsúly a MÉRTÉKEN van. Nem fontossági sorrendben írtam őket)

3. Sport/mozgás fontos része életünknek szintén millió szempontból szükségünk van rá aki csont sovány annak is...

4. Napi 5 étkezés lehetőleg 6 után már ne egyél.

5. Minél lassabban eszel annál hamarabb érzed a telítettséget és emésztés szempontjából is jó.

6. Az alvás is segít fogyni. Minél többet alszunk annál kevesebbet eszünk ergo fogyunk is. Nem mind1 hogy napi 6 órát alszik valaki vagy 9-et 10-et. Ez nem biztos de hallottam, hogy alvás közben valami termelődik ami elősegíti a fogyást (nem tudom igaz e...)

7. Szénhidrát esetén, de bármit is eszünk érezzük a evés után 1, 2 órával olyan mintha éhesek lennék de nem rég ettünk. Pl. túrós, mákos, diós, grízes stb tészta legjobb példa erre.

A tészta mivel szénhidrát ezért ha normál adagot eszünk vagy annál is többet teljes mértékben elég a szervezetünknek mint kalória, tápanyag, energia. Mégis evés után nem sokkal éhesek vagyunk, ez azért van mert ilyenkor inzulin termelődik---> hatására a vércukorszint leesik---> és éhséget érzünk. Majd normalizálódik és a vércukorszint normál értékű lesz. Szóval ez elég becsapós mert a megfelelő kalória tápanyag megvan csak bekavar az inzulin, ilyenkor kell vigyázni és NEM kísértésbe esni. :)) Nyilván nem ez a módja a leggyorsabban történő fogyásnak de ez a a leghatékonyabb hosszútávra és a legegészségesebb.

Ezek csak tippek voltak, mert írtad, hogy diétázol.

Sajnos manapság a csontsoványság a menő/divat. De akár mi is a divat sztem egy nő akkor nő és sok férfi számára (persze ízlések és pofonok) aki kicsit húsos. Persze valahol meg kell találni az középutat tehát se nem vékony de nem is túlsúlyos, érted...

De mindenkinek megvan a párja az életben és ízlések és pofonok sokaknak ez, sokaknak az, másoknak amaz és így tovább a nyerő.

Arról nem is beszélve, hogy a külső nem minden. A külső az első benyomás valóban, de amint elkezdesz valakivel beszélgetni, picit elkezd megismerni nagyon sokat lendít majd a véleményén akár pozitív akár negatív irányban. Tehát mindenkinél számít a külső mert az az első benyomás de nem ez fog meghatározni egy párkapcsolatot, hanem a belső, minden a belsőn alapul. Akinél csak a külső számít a belső nem, azoknak a 99% vagy 100%-a nem lesz csak vagy egy éjszakás kalandjuk vagy nagyon rövid ideig tartó kapcsolatuk.

Most jön a véleményem rólad:

Szerintem nőies alkatod van, van némi plusz felesleg, amit leadhatsz. Én a helyes étrendet választanám amiről már csomót írtam, illetve a MOZGÁS nagyon fontos, mert nem csak egészséges, fogyni is lehet tőle hanem ha majd lemegy pár kiló akkor sokkal feszesebb csinosabb leszel, mintha csak az evéstől fogytál volna. Pár plusz kiló felesleget leszámítva jól nézel ki szerintem.

Még eszembe jutott, valami mindig az a legvonzóbb ha valaki sokat mosolyog, kedves, optimista, boldog. Mert hiába van egy ideális nő külsőleg valaki számára de ha mindig szomorú mindenhez pesszimistán áll hozzá az kicsit sem lesz vonzó akár mennyire is szép az alakja és az arca.

És még egy tipp: Ez a naci ami a képen van rajtad én úgy gondolom előnytelen számodra mert a koptatott farmerek már önmagában jobban kimutatják a felesleget illetve a vízszintes csíkok rajta leginkább a combod felső részén de optikailag vastagítják a combod. Szóval kétszeresen is előnytelen számodra a farmer.

17/l :)

2013. okt. 5. 15:37
 25/27 anonim ***** válasza:

Picit elírtam:

"...hanem ha majd lemegy pár kiló akkor sokkal feszesebb csinosabb leszel, mintha csak az evéstől fogytál volna."

...hanem ha majd lemegy pár kiló akkor sokkal feszesebb leszel, mintha a attól fogytál volna, hogy kevesebbet ettél.

2013. okt. 5. 15:47
 26/27 anonim ***** válasza:
Vonzó vagy, Csinilány!(33)
2013. okt. 5. 21:33
 27/27 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehet, sok fiúnak bejön
2013. okt. 7. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!