Ez a testalkat lehet vonzó valaki számára? 23L
Diétázom mert nem vagyok megelégedve azzal, amit a tükörben látok, viszont szeretnék ismerkedni is, de nem vagyok biztos abban, hogy "sikerem" lenne a férfiak körében, mivel nem vagyok túl csinos.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek égő lenne-e egy ilyen testalkatú lánnyal mutatkozni? Kérlek szépen titeket, hogy ***életkort*** feltétlenül írjatok! Köszönöm!
hat igy nem sok latszik az alakodbol. bugyi+melltartos kep esetleg? :)
30f
"de nem vagyok biztos abban, hogy "sikerem" lenne a férfiak körében"
Az, hogy nő vagy, garancia arra, hogy sikered lenne. A kérdés az, hogy te mennyire lennél megelégedve a felhozatallal.
Egyébként az alkat nem annyira gáz, de ilyen nadrágban és szemből nehéz megítélni, illetve mindenképpen számít az arc, amit gondolom, nem fogsz ide kitenni.
a hozzám hasonló csúnya, rút dögök azt fogják írni, hogy igen ez a testalkat jó...de a válogatós jóképű, sármos, úriembereknek ennyi nem elég...gondolom én a csúnya, rút, dög.
21f
Jaj, ugyan már, nincs ezzel semmi gond. Ha neked nem tetszik, természetesen jó, hogy elkezdtél odafigyelni arra, mit eszel. Ha van időd rá, én a testmozgást is javaslom.
Egyébként meg... nézz szét az utcán. Mindenféle nőnek van párja, vékonynak, kövérnek, alacsonynak, magasnak, szőkének, barnának. Neked sem akadály a testalkat, csak megfelelő embert kell keríteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!