Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, hogy 15 évesen lóg...

Normális, hogy 15 évesen lóg a mellem?

Figyelt kérdés
Mindig is nagy mellem volt...és átlagos alkatom,sosem voltam kövér,de elkövettem azt a hibát elég sokszor,hogy diétáztam...Annak ellenére hogy mindenki szerint tökéletes alakom volt...Lehet,a diétáktól lóg?...Hogy lehetne esetleg feszesebbé tenni?
2009. nov. 7. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem lehet attól,hordj push-up-os melltartót és kenegesd feszesítő testápolóval. :)
2009. nov. 7. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:

És nagy valószínűséggel a genetika is közrejátszik. Nekem is lógnak, nagyok, de nem vagyok kövér. Kisebbfajta komplexusom is van miatta, rettegek mások előtt melltartó nélkül lenni. Nagyon szar érzés, megcsináltatni meg sosem lesz pénzem.

A válaszok, tanácsok engem is érdekelnének, bár én azt halottam, hogy csak megelőzni lehet, visszacsinálni nem. 19/L

2009. nov. 7. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
attól is lehet, bár inkább genetika. Mindenkinek más egy kicsit a mell-alakja, az enyém pl. nem ilyen szép kerek, hanem ilyen kiemelkedő kúp alakú :/ De ez legyen a legkisebb bajod, vegyél egy jó melltartót és máris senki sem veszi észre! :)
2009. nov. 7. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló mintha csak rólam írna. :)

Én is ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezem: nagy mell, átlagos alkattal, és hát nekem is "lógnak".

Azzal a különbséggel, h nekem volt/van alkalmam megcsináltatni... 15 éves korom óta tudtam, h 18 leszek, meg fogom tenni. Voltam 2 dokinál is, az egyik azt mondta, h "ezeket még az isten is felvarrásra teremtette", végül nála lemondtam a műtétet, ami nyáron lett volna. -Amúgy ez csak a pénzre hajtott, már egyből 3 hétre a konzi után megbeszélt velem egy időpontot.-

A 2. doki az nagyon emberi volt, elmondtam a gondom, nem fixált le semmit, mondta h ha majd teljesen biztos leszek benne, és megcsináltattam a szükséges vizsgálatokat, vérvételt, akkor hívjam fel a műtét miatt. ő a hegekről sem hazudott. Míg az első azt mondta, h csak egy nagyon halvány, vékony heg marad csak. Pedig ezt egy doki sem garantálhatja, ehhez a genetika is közrejátszik, a 2. doki ezt el is mondta, meg h nézzek a honlapon róla képeket, kb olyanra számítsak.

Borzasztóan szenvedtem egy időben, úgy éreztem, h "selejt" vagyok, h nem kellek senkinek a melleim miatt. Lelkileg ki voltam.

Nem csináltattam meg végül, mert utána meg a hegek miatt lennék gátlásos, az mindig látszik, sokkal jobban, mint egy mellnagyobbítás, akár rózsaszín, akár fehér.

Most sem mondom, h nincs miatta gátlásom, mert de, de már vmivel jobb, vmivel jobban elfogadtam. Aztán kitudja, lehet h egyszer megcsináltatom.

És van, akinek meg ez jön be. Pl google-be rákereshetsz Ines Cudna, Ewa Sonnet képeire, ők természetes nagy mellű topless modellek. Nekem is hasonló mellem van.

Ja, és push-up melltartót nem ajánlom annyira.

Ezt tényleg inkább csak megelőzni lehet, de a feszesítheted úszással, mellúszással, ha rendszeresen végzed, a fekvőtámasz is jó, és kenegesd krémmel. Persze ettől se számíts hatalmas változásra.

Bocsi, h hosszú lett.

2009. nov. 8. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem a 15kg-s fogyástól ereszkedett meg. Bár az elött meg nagy volt, és azért lógott. Egyik se jobb...

16/L

2009. nov. 8. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok. Köszönöm neked, aki azt a hosszú kommentet írtad, jó volt olvasni. Mármint nem azért mert te is ebben a helyzetben vagy, hanem azért, hogy nem vagyok egyedül. Megnéztem a nőket akiket írtál, és nekem mondjuk nincs akkora. Olyan C/D-s mellem van, de az átlaghoz képest én ezt nagynak mondom. És te csak felvarratni szeretnéd, ha egyszer mégis megcsináltatod, vagy kisebbíteni is?

Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor küldhetnék neked egy képet az enyémről, csak mert kíváncsi vagyok, hogy más, aki ilyen helyzetben van, mennyire látja csúnyának. Bár ha azt nézzük ez mindegy, mert ha én nem érzem jól magam a bőrömben, akkor mások is úgy fognak rám nézni, de azért kíváncsi lennék mit mondasz.

2009. nov. 8. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:

A hosszú kommentelő vagyok.

Tudom én, hogy érted, nekem is jó volt pl itt is olvasni hasonló helyzetben lévőkről, hogy nem vagyunk egyedül. :)

Az enyémek D/E-sek, attól függ. Hát, talán szerintem kisebbíteni is ha arra vetemedek, 1 vagy 2 mérettel, de akkor már belepiszkálnak a mirigyállományba is, és lehet, h nem lehet majd szoptatni utána majd szülés után.

Na meg, erről jut eszembe, szülés után meg van az esélye, h újabb műtétre lenne szükség, szóval jobb ezt is belekalkulálni. (Hát én nem mostanában tervezem :D)

A képes dologról igazad van, hogy ezt elsősorban magadnak kell elfogadni, de küldhetsz képet, ha ezzel megnyugtathatlak. Amúgy szerintem meg kell próbálni minden dolgokból kihozni a legjobbat, amit lehet. Pl nagy melled van, ezért sok lány ölni tudna( tudom, mi nem érezzük olyan jónak, de mások sokan igen).

Ezt a kérdést is én tettem fel itt, nézd meg szerintem, bár most a képet nem tölti be, vmi gond van az oldallal, de a fent írt lányokról tettem be linket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2009. nov. 8. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
a nagy mell általában lóg, akárhány éves is vagy.
2009. nov. 9. 02:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

De nekem például van egy barátnőm,akinek szintén nagy a melle,nem kövér egyáltalán,és tiszta feszes neki..olyan,mintha szilikon lenne,tiszta kemény..nem tudom,hogy csinálja:Dd....

2009. nov. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!