Nincs rá mód hogy alacsonyabb legyek?
Figyelt kérdés
sokak szerint nem olyan magas, de én sokkal jobban örülnék olyan 163 cm-nek, nincs rá mód??? :( (norm válaszokat kérnék)
171,5 cm/L
2013. szept. 29. 20:11
11/17 anonim válasza:
Én 160 vagyok és elfogadnám a te magasságod, legfőképp a nyúlánk, kecses végtagokért. Az én arányaim is bár kellőképpen nőiesek, mindig is túl tömzsi leszek egy gazellatesthez.
12/17 anonim válasza:
Ilyen kérdésről még nem is hallottam :D Olyanról h magasabb, sok mindenkitől. És ráadásul annyira még nem is vagy magas, inkább átlagos. Még ha 195 cm lennél, talán megérteném :D Én is 160 cm vagyok. Mért akarsz törpe lenni?? Inkább örülj, én mit nem adnék a magasságodért!!! :( Szerintem gyönyörűek a magas, vékony lányok. Mindig irigykedve nézem őket és közben arra gondolok, hogy nekem sosem lesznek ilyen gyönyörű, hosszú lábaim, mindig el fogok veszni a tömegben, ezért nem modellkedhettem, sose látok a moziban, színházban, koncerteken stb., nem érek el semmit, vicc, de már álláshirdetésnél is van, hogy kikötés a min. 170 cm (ez nem modell és hostess munka, ez egy teázóban volt és ezért nem vettek fel) és hát őszintén nekem a nagyon magas fiúk tetszenek, így ilyen téren is jobban járnék, ha magas lehetnék. Szóval te csak ne akarj alacsony lenni! Vagy cseréljünk :D Ha fiú lennék, tuti a magas lányokat nézném meg! :) Egyébként nem is hiszem, hogy van rá mód, én sem lehetek magasabb, (pedig eléggé utánaolvastam elhiheted) az egyetlen módszertől örökké nyomorék lennék ( eltörik a csontjaid és megnyújtanak, ezzel had ne mondjam milyen kockázatok járnak...annál azért már jobb, ha alacsony maradok. ja azt elfelejtettem mondani, hogy ez ráadásul megfizethetetlenül drága) szóval gondolom, valami hasonló módszer létezhet (ha egyáltalán), vagy vmi gyógyszer amitől szintén ki tudja, milyen bajaid lennének, így én nem ajánlanám. De hát még egyszer, mért is akarnál alacsonyabb lenni??? :)
13/17 A kérdező kommentje:
az alacsony lányok cukik! és én sajnos, még 150 cm-el is kitűnnék a tömegből... :(
2013. szept. 30. 21:17
14/17 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy cukik vagyunk. Viszont szerintem esztétikailag jobban néz ki egy olyan nő, akinek hosszú combjai, karjai vannak. Elegánsabb, vonzóbb. Meg praktikusabb is, mint ahogy már írtam. De gondolom nem tudlak meggyőzni, hiszen te se tudnál engem a fordítottjáról. Ez van, ilyen az ember: sose az kell, ami van. Hidd el, nagyon-nagyon szívesen cserélnék veled magasságot, ha lehetne. Így mindkettőnk boldog lehetne. De sajnos nem lehet. És ez sajnálatos módon nem olyan, mint a súlyod, hogy majd leadod azt a pár centit vagy felszeded, így talán el kéne fogadni, hogy magas vagy. Rengeteg előnye van, hidd el. Amit leírtam, az csak néhány belőle. Én is próbálom meglátni az alacsonyság előnyeit(bármennyire nehéz is számomra), mivel ha beledöglök se leszek 175 cm (nekem ez az álom :)). Szóval nem szónokolni akarok, csak mondom, hogy rengeteg lány van, aki önként és dalolva cserélne magasságot veled...
15/17 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem vagy pici, a te magasságod szerintem pont ideális.
Én 173 centi vagyok és imádom hogy ekkorára nőttem (bár pár centit még elfogadnék), a férfiak többsége odavan a hosszú combokért.
Nyáron gyakran hordok shortot magassarkúval, amivel még jobban ki lehet hangsúlyozni.
A magassarkúim is 10-13 centisek, amikben 183-186 centi vagyok, nagyon jó érzés!
16/17 anonim válasza:
figyelj ez igyszokott lenne..mindig az akar lenni az ember ami nem lehetlehet..énis 180 vagyok és kisebb szeretnék lenni:) 16/L
17/17 Legyenszépnapod! válasza:
Fizikailag nem valószínű de az öltözködéseddel tudod befolyásolni milyen magasnak, alacsonynak tűnsz
Konkrét tippeket most nem tudok én is majd utánanézek az interneten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!