Hogyan kenjem be magam önbarnítóval?
Figyelt kérdés
Elég fehér a bőröm,a nyári barnaság már kifakult.Szoliba menni nincs pénzem,és anyáék nem is engednék.Önbarnító egy kicsit macerás,tudom,már használtam,és foltos lettem tőle.De most vettem egy másikat.Az a gond,h az arcom zsíros,pattanásos,oda nem is szeretnék kenni belőle.Egy kicsit barnább is,mint a többi testrészem.Viszont ha a nyakam,dekoltázsom bekenem,nem lesz nagy az eltérés?nem tudom hogy csináljam.szeretnék barna lenni!2009. nov. 7. 17:09
1/1 anonim válasza:
annak idején, amikor vettem egyet, testápolóval összekevertem a tenyeremben, úgy kentem magamra. az arcra való barnítókrémet arckrémmel és tonikkal vegyítve kentem fel, így jobban szétoszlott. lehet, hogy így egyszerre kevés barnítókrémet használtam, de inkább két egymást követő nap kenjek fel összesen egy adagot a bőrömre, minthogy inkább felmaszatoljam, aztán nem egyenletesen barnul be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!