A korrektor az tényleg káros a bőrnek? Ha igen miylen tünetek jelentkeznek? Vagy csak akkor káros ha minden nap használom?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 11:58
1/6 anonim válasza:
én évek óta használok korrektort.jó nem minden nap, de.. 7napból 5x biztos... és nekem eddig még semmi bajom nem lett tőle. akkor lehet tőle baj, hogy mivel arcodon van, nem tud lélegezni a bőr és miteszeres meg pattanásos lesz. ezért tisztítsd az arcod tonikkal vagy valamilyen arc tisztítóval. és akkor nem lesz csúnya a bőröd:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!!!
2009. nov. 7. 12:36
3/6 anonim válasza:
Korrektorból is van ezerféle, ki kell próbálni, hogy neked melyik jó. A bőr elég finnyás, ha valami nem jó neki, azonnal jelzi. Ha bepirosodik, pattanásos vagy kiütéses lesz, esetleg viszket vagy ég, akkor keress más márkát. Egyébként meg a korrektort csak apróbb felületek eltakarására szokás használni, nem az egész arcra. Arra az alapozó való.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom h nem az egész arcra csak 1-2 helyre szoktam csak olyat hallottam h az is káros lehet
2009. nov. 7. 13:06
5/6 anonim válasza:
jaj ugyanmár. semmi bajod nemlesz egyx korrektortól.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké:)
2009. nov. 7. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!