A mai világban miért a sovány/vékony lányok a menők, csinosak? Az átlagos testalkatúak/nőiesek meg már kövérnek számítanak. Én 2 évig küzdöttem anorexiával emiatt a hülye divat miatt, és most, hogy 58kg lettem a 167 cm-hez kövérnek számítok.
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 00:01
11/15 anonim válasza:
A 167 cm-hez jó az 58 kg! A semmi esetre sem kövér! De azért a nagy hasú, dagadt lányok általában nekünk, férfiaknak nem tetszenek.
12/15 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hogy kicsoda,és miért pontozott le?!
13/15 Szandi199910.07. válasza:
167 cm-hez 58kg az teljesen normális!!! Amúgy ez engem is nagyon zavar, hogy aki nem nagyon-nagyon vékony egyből lekövérezik...
14/15 anonim válasza:
Nem vagy husis, teljesen normális súlyod van.
15/15 Madri00 válasza:
Szerintem meg ne foglalkozz más emberekkel, kit érdekel mi az ideális olyan legyél hogy jolérezd magad a bőrödben, aki szeret az nem a testalkatod miatt fog szeretni, a párod sem fog szakítani veled ha esetleg meghízol/legogysz, ha meg igen akkor meg nem kár érte..Én vékony vagyok és mindíg azt hallgattam/hallgatom hogy hízzak meg, túl vékony vagyok, sovány vagyok, ennem kéne(egész nap azt csianálom:D) de én jól érzem így magam a bőrömbe, nemmellesleg én nem tartom magam olyan taszítóan vékonynak, van alakom, van fenekem , csak talán az átlakosnál vékonyabb vagyok egy kicsit, de ameddig jól érzem magam így addig nem érdekel mások mondanak. Sose leszel elég jó az embereknek, ezért se akarj megfelelni nekik. Mert ha nekik akarsz megfelelni azzal csak magadnak ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!