Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nálatok sokkat számit...

Lányok nálatok sokkat számit a fog? Ugy értem a fiukon hogy milyen foguk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
igen, legalábbis az ápoltság!! Én is fogszabályzós vagyok,hogy tegyek a fogaim szépségéért,utálom, de teszek érte, így szerintem a fiúknak is kéne... :)
2013. szept. 23. 19:47
 2/10 A kérdező kommentje:
és ha mongyuk görbe a foga de tisszta ?
2013. szept. 23. 19:51
 3/10 anonim válasza:

görbe fog alatt mit értesz? :)

L

2013. szept. 23. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
hát pl görbe elől 1 2 foga de nem anyira zavaró
2013. szept. 23. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem zavar őszintén szólva. Nem kell fogkrémreklámba illő mosoly, de azért van egy szint, amit illik megütni.
2013. szept. 23. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát ha vannak fogai, azok tiszták, és nincsenek rohadófélben, nekem az már elég.
2013. szept. 23. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:

hát,ha csak picit ferdék, akkor nem zavar,ha teljesen tiszták, és higiénikus, akkor nem... Tudom,hogy ez lehet genetika, de lehet tenni érte pl. fogszabályzóval, de nekem is olyan a fogaim alakja,hogy sosem lesz teljesen egyenes, mert egyszerűen furák, de legalább segít rajta a fogszabályzó... :)

1-es válaszoló voltam :)

Kedves kérdező,nem, ez nem zavarna engem annyira :)

2013. szept. 23. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon is!

Szép ápolt legyen. Mármint az nem érdekel annyira ha ferde vagy ilyenek csak nagyjából legyen rendbe és legyen szép fehér!:)

2013. szept. 23. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos, de khm.. azért az fontosabb, hogy tudjon helyesen írni :D
2013. szept. 24. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, sokat számít, akinek NAGYON összevissza áll, az hordjon fogszabályzót. De az az alap, hogy látható részen ne hiányozzon fog, és ne rohadjon. Én nem dugnám a nyelvem undorító szájba...

28/L

2013. szept. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!