Szerintetek kövér vagyok? Mennyit kéne fogynom? (KÉP)
2013. szept. 22. 23:07
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér.Ha fogyni akarsz mégis akkor 2-3 kilót adj le max.Nekem bejön az alakod így is már.
3/13 anonim válasza:
Egy kicsit sem vagy kövér! Honnan veszed ezt a hülyeséget?
4/13 anonim válasza:
Nem kövér vagy csak formátlan. Szoktál sportolni meg ilyenek?
5/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, ha formásabb lábakat, feneket akarsz, akkor olyan sportot válassz ami a lábat igénybe veszi. Pl.: futás, de választhatsz más nem annyira fárasztó tevékenységet is, csak a lábad igénybe legyen véve... ;D
Persze csak akkor csinálj valamit, ha tökéletes akarsz lenni, mert így is szép az alsó tested!
6/13 anonim válasza:
nem vagy kövér, csak formátlan
7/13 anonim válasza:
Lötyi vagy inkább! Szóval add le a felesleget és szedj fel izmot, hogy feszes és formás legyél!
8/13 anonim válasza:
nem vagy kövér,sőt.. hasad nem látszik ugyan de szerintem max 3-4 kg fölösleg lehet
9/13 anonim válasza:
Az a 3-4 kg is benn van az orvosok által ajánlott min 7-ben szóval jó:)
10/13 A kérdező kommentje:
2013. okt. 4. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!