Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kellene mindenkinek...

Miért kellene mindenkinek vékonynak lenni?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon volt fent egy kérdés mi szerint hogyan néz ki. Többen azt írtak hogy fogyjon le, jól jönne egy edzés stb

Nem értem, pedig csinos (volt)

Szerintem egyaltalan nem a vékony lanyok a legszebbek.

2013. szept. 22. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Most ez a divat, a társadalmilag elfogadott. Pár száz évvel ezelőtt nem így reagáltak volna erre az emberek. Amúgy itt is szerintem az a lényeg, hogy egészséges legyen a testsúlya az illetőnek, ami egy tágabb skálát foglal magába, de aki nagyon túlsúlyos vagy nagyon vékony(mint a modellek többsége) az később betegségek forrása lehet. Arra kéne hajtani, hogy jól érezzük magunkat, és olyan súlyt érjen el mindenki amit tartani is tud, de egészséges határokon belül.
2013. szept. 22. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek Veled Kedves Kérdező!
2013. szept. 23. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezaz, hogy csinos!! Ez a szó az öltözködésre vonatkozik... illet hozzá a ruci meg minden... de ez nem jelenti azt, hogy szép is a lány!

Amúgy szerintem a sportosak a legszebbek! :)

21f

2013. szept. 23. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván azért mondták hogy fogyjon le, mert nekik úgy jobban tetszett volna, nem azért meg a "társadalom" meg a "média".
2013. szept. 23. 23:48
 5/5 anonim válasza:

simán csak jobban nézz ki mint dagadtan

nem atomfizika rájönni...

2013. szept. 29. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!