Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl csúnya vagyok, és nincs...

Túl csúnya vagyok, és nincs önbizalmam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fogalmatok sincs, hogy milyen reggel elsétálni úgy a tükör előtt, hogy ne sírjam el magam. Főleg, hogy ez a nagyon érzékeny ember vagyok. Göndör, sűrű barna hajam van, barna szemem. (Szemüveges vagyok, de pár év múlva végre kontaktlencsém lesz). Néhol bevirít egy-két pattanás a homlokomon. Ezzel még nem is lenne baj... De, én egyszerűen utálom magamat...

Interneten keresztül, dicsérnek az emberek, ami jól esik, de semmit nem segít. Viszont pár héttel ezelőtt voltam a barátnőmmel plázában és ott 3 fiú, akiket nem is ismertünk odakiabálta, hogy: De csúnyák vagytok!

Az önbizalmam így is a béka segge alatt van, de, hogy még ismeretlen emberek is le csúnyáznak... Elegem van.

Sokan kövérnek is neveznek (162 cm vagyok és 65 kg) amit értek, de miért nem tudják magukban tartani? :( Annyira, de annyira elegem van magamból. :(

2013. szept. 22. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Kep nelkul nehez ertekelni, hogy valojaban milyen lehetsz. Ha kuldesz nekem kepet ptivatban, ugy konnyebb lenne, es hatha tudnek segiteni :) 18/L
2013. szept. 22. 11:59
 2/8 anonim válasza:
Ugyan már! Ha csúnyának érzed magad, akkor tegyél enne! Ilyen egyszerű! :) Ha a testeddel nem vagy elégedett, teszel ellene(konditerem,futás). Persze, ha van rá pénzed(kondira). Ha nem, akkor a futás is csodákat tud csinálni. A hajadat is rendbe tudná tenni egy fodrász. A pattanásokra is rengeteg szer van(teafa olaj, citrom olaj, aloe vera). Mondjuk sokszor a rossz kajálás miatt jönnek ki. Láttam én már rengeteg olyat, sőt szerintem mindenki, hogy csúnyácska lányból egy bombanő lett, mert tett érte! Például a sztárok között is rengeteg olyan van, aki bányarém volt gyereknek vagy tinédzsernek, utána bombacsaj lett belőle. Tenni kell érte! Ilyen egyszerű! A siránkozással nem lesz jobb, én már csak tudom.. ;) Én is ilyen cipőben jártam. Tele voltam ragyákkal, ápolatlan undormány voltam. Piszkafa alkat. De tettem mindezek ellen! És mostmár nem lehajtott fejjel ülök(vagy állok) a tömegközlekedési eszközökön, hanem bátran kihúzom magam. És az ki a fszt érdekel, ha beszólnak :D ? Az csak őket jellemzi, hogy milyen nyomorultak... Mások véleményével sose kell foglalkozni! Hidd el nekem! Magadnak felelj meg, és csak utána másoknak! Ennyire egyszerű! És ezt mint fiú írom. Tessék adni magadra! Csúnya ember nincs, csak aki nem tesz érte, hogy szép legyen. :) Hajrá!!
2013. szept. 22. 12:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Anyukámmal járok konditerembe, már 6-7 hónapja, de semmi. Ezek mellett nem eszek zsíros kajákat, és ááááww. Ugyan az minden...
2013. szept. 22. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha lefogynál és kontaktlencsét hordanál, máris ezerszer jobb csaj lennél. Nekem szép arcom van, de ha nem ügyelnék az alakomra remegve, nem élnék napi 900 kcalon rendszeresen, edzenék mint állat, és nem hordanék kontaktlencsét, nem hordanék magassarkút, öltözködnék csinosan, foglalkoznék a hajammal, rám is csak az mondaná, hogy szép vagyok, aki jobban megnéz.

Tessék tenni a külsődért, nem rinyálni.

2013. szept. 22. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Reggel zabkása, délben hús és tejmentes főtt étel, lefekvés előtt 4 órával meg annyi gyümölcs, amennyit akarsz.

Ennyi a titok. Ha ez mellett edzel, két hónap alatt bombaalakod lesz.

2013. szept. 22. 12:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. szept. 22. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járok. Bár engem inkább az zavar, hogy önbizalom hiányos vagyok, és mikor meglátok magamról egy képet, hányingerem lesz. Nagyon nem vagyok fotogén. De visszatérve a Te problémádra. Szerintem bebeszéled magadnak(úgy ahogy én is sajnos...) hogy nem vagy szép, nem vagy vékony, stb. És őszintén szólva azt vettem észre az iskolámban, hogy azok a lányok, akik nem túl szépek, viszont van önbizalmuk, és jól adják elő magukat mindenki szépnek látja őket, mikor nem is annyira azok. Ezzel arra próbálok utalni, hogy el kell hinnünk magunkról, hogy igen is szépek vagyunk. Javaslom ülj a tükör elé, és ne azon gondolkodj, hogy mi nem tetszik magadon, hanem hogy mi tetszik. Például a szemed nagyon szép, akkor hangsúlyozd. Szempillaspirál és göndörítő, és tádá, sokkal nagyobb szem, és szebb összkép. Viszont vigyázz, a túl sok smink sem jó. Hidd el, benned is van szép, csak meg kell találnod. Jelenleg én is próbálom "megtalálni" a szépséget magamban. Az önbizalmadat pedig úgy tudod növelni, ha sikerélményeid lesznek, akár tanulásban vagy sportban.

És azok, akik beszóltak, undorítóak. Én még nem kaptam ilyesféle támadást, de el tudom képzelni milyen érzés, mikor összedől benned minden. DE! A fiúk ilyen kis gyökerek ebben a tizenéves korosztályban, nem kell velük foglalkozni, lehet épp azért mondták, mert tetszettetek nekik. Vagy ha nem, akkor sem kell elkeseredni, inkább belegondolni, hogy ilyen kis majom kölykökkel nem kell foglalkozni, nem kell nekik megfelelned, csak és kizárólag önmagadnak! És ne feledd, a külső szépség múlandó, viszont akinek szép a belsője, az örökké szép marad.

15/L

2013. szept. 22. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:

utolsó, hülyeséget mondtál, mert jó emberből is lehet valaki rossz ember, szóval mindenféle szépség múlandó.

visszatérve a kérdezőre pedig csak annyi hogy mondhatunk neked amit akarunk, ha nem teszel eleget azért hogy szép legyél akkor nem tudunk semmit sem csinálni. meg az idő. te még konkrétan egy kis p*sis gyerek vagy, (hiába hiszik nagynak magukat a 14 évesek) szóval várj még azzal a szépséggel. foglalkozz magaddal, a tanulással, adj magadra és egyszer csak azt veszed majd észre három-négy év múlva hogy szép vagy. the end.

2013. szept. 22. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!