Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha megnéztek valakit miért...

Ha megnéztek valakit miért teszitek?

Figyelt kérdés
Bocsi,hogy ebbe a kategóriába irtam,de itt vannak legtöbben. Pl Csúnya,szép, béna az öltözete, szép a ruhája, stb. Mi az az ok,ami miatt több ideig néztek valakire,mintha csak belekerült volna a látómezőtökbe?
2013. szept. 20. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Augusztusban elsétált a buszmegálló ellőtt egy kissé túlsúlyos, és ehhez az adottságához előnytelen, iszonyatosan rövid melegítőnadrágot viselt, konkrétan kint volt belőle a s*gge. Az egész busz megálló utána nézett, szerinted miért?
2013. szept. 20. 22:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Vagy mert nagyon nyomi, gyökér, randa (valamiért nagyon "bejönnek" az ilyen emberek), vagy mert valami különlegesen szép.
2013. szept. 20. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez csak úgy van... érzem :)

Érezd jól magad, add önmagad, és akkor nem lehet baj! :)

2013. szept. 20. 23:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Én pl akkor szoktam megnézni valakit,ha valami kirivó van rajta, vagy pedig furcsán néz ki,pl csúnya. :D
2013. szept. 21. 08:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Szép arc, király alak, egyedi öltözködés.

Vagy a másik véglet: Túl csúnya, túl kövér, rossz öltözködés, szakadt, igénytelen, kócos, stb.

Van, hogy én is egészen máson gondolkodom, csak bambulok valakire, de nem látom őt, csak nézem.

Én amúgy alapból megnézek mindenkit. Sokszor összehasonlítom őket magammal.

2013. szept. 21. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!