Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha megnéztek valakit miért...

Ha megnéztek valakit miért teszitek?

Figyelt kérdés
Bocsi,hogy ebbe a kategóriába irtam,de itt vannak legtöbben. Pl Csúnya,szép, béna az öltözete, szép a ruhája, stb. Mi az az ok,ami miatt több ideig néztek valakire,mintha csak belekerült volna a látómezőtökbe?
2013. szept. 20. 22:06
1 2
 1/15 Tündöklő Charmander válasza:
mert nyitva van a szemem :D
2013. szept. 20. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:

Hogy lássam? :D

Amúgy talán azért,mert valamiért kirívó.

Pl. ma láttam egy bordó,raszta hajú lányt,akinek frufruja volt.

2013. szept. 20. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván én rossz példa leszek, de nálam gyakran van olyan, hogy valakire ránézek és elkezdek valami tök más dolgon gondolkozni. Van olyan is, hogy csak 1 perc múlva veszem észre, ahogy magam elé bámulok. :D
 4/15 anonim ***** válasza:
Nyílván legtöbbször, az illető "nem átlagos" öltözködése hívaja fel a figyelmét más embereknek.
 5/15 anonim ***** válasza:
Általában azt nézem, ami / aki szép, mivel az esik jól a szememnek.
2013. szept. 20. 22:10
 6/15 anonim válasza:
mert azért van a szemem, hogy nézzek!
2013. szept. 20. 22:10
 7/15 anonim válasza:
100%
ha unatkozom épp, mondjuk buszra várva, mindenkit megnézek, és magamban kielemzek. amúgy nem csak az izgalmas öltözék számít, hanem tényleg a kisugárzás is. az csak úgy vonzza a tekintetet, ha látszik valakin, hogy pozitív, és hogy azt az energiát másnak is át tudja adni :)
2013. szept. 20. 22:12
 8/15 anonim válasza:
Én általában a nagyon magas (185 cm felett az én szemszögemből már azok) fiúkon/férfiakon szoktam legeltetni a szemem.
2013. szept. 20. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha nézelődök, akkor mindig olyanon pihentetem a szemem, aki a legjobban tetszik a tömegből. Ha ilyen nincs, akkor bámulok más dolgokra, nem emberekre :D
2013. szept. 20. 22:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha szép az arca, és nem kövér, akkor megnézem.
2013. szept. 20. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!