Szerintetek miért utasítanak vissza a lányok? (Részletek lenn)
Testalkat: Magas , inkább vékonyabb testalkatú. Arcra nem tudom magam megítélni ,de olyan átlagos szerintem. Poénkodós vagyok általában , túl nyomulós meg paraszt sem vagyok. A bajom az ,hogy valamiért egyfolytában elutasítanak a lányok, pedig először még úgy tűnik, hogy minden rendben, aztán mégis lemondják a randikat utólag mindenféle mondvacsinált indokokkal. Kezdem sokszor úgy érezni ,hogy vagy nekik magasak az elvárásaik ,vagy én velem van valami nagy baj.
Tényleg nem panaszkodni akarok, csak elég szar ,hogy sosem tudok tovább jutni az első pár randin. Természetesen olyan lányokkal ismerkedem csak akik valamilyen szinten tetszenek, sajnos aki külsőre nem vonz az nálam nem jöhet szóba. Lehet ,ha esélyt adnék több lánynak akkor könnyebb lenne ,de nem vagyok benne biztos.
Szerintetek?
Hát ha az első randiig eljutsz, akkor nem a külsőddel lesz a fő probléma, biztos vagyok benne. Meg azért az igényeidet is úgy lődd be, hogy ha fullos nők jöhetnek csak szóba nálad, akkor neked is legalább annyit kell nyújtanod. Ez biztos megvan?
Na meg a magukat poénkodósnak beállító srácok általában vagy kőbunkók, vagy marha idegesítőek, de egész véletlen sem poénosak. De még kétmillió ok lehet legalább. Nem ismerlek, úgyhogy nem tudok segíteni és ezen egy kép se segítene, de talán kérdezgesd az őszinte és megbízható családtagjaidat, ismerőseidet, hogy megtaláld a hibát, onnantól már nem lehetetlen kijavítani.
A külsőddel nem lehet gond, ahogy előttem is írták már, ha ezzel lenne baj, akkor még a randiig sem jutsz el. Más állhat a háttérben, de az okot csak akkor lehetne felderíteni, ha ismernénk.
Nincsenek lány barátaid esetleg, akik női szemmel látnak téged, és eltudnák mondani miben kellene megváltozni? Vagy fiú barátaidnak a barátnői esetleg, ők is tudnának segíteni.
Hogy néz ki egy randi a kiszemelteddel? Hova mentek, mit csináltok? Mennyire megy gördülékenyen a beszélgetés? Sokat megakadsz-e? Sok-e a kínos csend? Mennyire vagy figyelmes?
1-esnek : Semmi gond, jókat írtál :), nem volt kioktató!
Utolsónak:
Vannak Nő ismerőseim ,bár nagyon kevés. Nem szoktam ilyen témáról beszélgetni velük,de lehet hogy majd kikérdezem a véleményüket.A fiú barátaim barátnői jó véleménnyel vannak rólam, de nagy valószínűséggel azért mert régebb óta ismernek. Általában nyilvános helyeken vagy valamilyen beülős helyen szoktam a "kiszemeltekkel" találkozni. Én szerintem nem szokott gond lenni a beszélgetés menetével ,igaz amilyen témában nem vagyok otthon ahhoz túl sokat nem tudok hozzászólni. Lehet a stílusommal van a baj, mivel nem vagyok egy tömegember és nem kötnek le az unalmas dolgok, és lehet hogy ez sokaknak túl furcsa.
A jó kérdések miatt adok egy zöld kezet!
"aki külsőre nem vonz az nálam nem jöhet szóba"
csak hogy tudd, ez van a lányoknál is.
azt meg neked kell tudnod hogy mi miatt nem kedvelnek. ha nem a külső akkor lehet hogy unalmas vagy vagy béna a fellépésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!