Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Chatrouletten egy nő megkerese...

Chatrouletten egy nő megkeresett, bízhatok benne? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Chatrouletten egy gyönyörű német nő rám írt, hogy milyen szép vagyok, és közölte, hogy modelleket keresnek, belinkelte az ügynöksége honlapját, küldött képeket, modell lányok elérhetőségeit adta meg, hogy csekkoljam, odaadta a skype címét, ott is beszéltünk... Mutatta a Magyarországon működő ügynökség honlapját, és kamerán keresztül castingoltunk... Mondta, hogy keressem fel xy-t, hivatkozzam ő rá, stb... Szerintetek bízhatok benne?

Esetleg tapasztalatok? 14L

#modell #német nő
2012. nov. 12. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyet mondok: a te érdekeidet magasról leszarják. Nehogy azt hidd, hogy neked akarnak jót... Ha bele is mész bármibe, ezt nagyon jól vésd az eszedbe.
2012. nov. 12. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy kell érteni hogy elküldött valakihez? Ha gondolod menj, de akkor mindenképp vigyél magaddal valakit, semmi esetre ne menj egyedül, aztán majd kiderül hogy átverés vagy nem.
 3/7 anonim ***** válasza:
ne bízz benne. tuti hogy kamu lesz. az ilyen oldalakkal sok mindent szabad, csak éppen komolyan venni nem - az ott levő emberek ugyan úgy unatkoznak mint te és persze mindenki hülyíti azt, akit lehet. ilyenekben sose bízz, vigyázz magadra!
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! A magyar honlapról lenéztem egy telefon számot, felhívtam... Azt mondják, valóban létezik az a nő(utána kérdeztem)az ügynökségnél, és, hogy ha neki tetszettem, akkor menjek be egy élesben zajló castingra... De anyát viszem magammal, mert ez azért veszélyesnek tűnik..
2012. nov. 12. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem jobb, ha egy férfi is megy veletek. jobb az óvatosság.
2012. nov. 12. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is legyen ott férfi, apád vagy valaki :)
2012. nov. 13. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ő kerte h mutasd meg a melled?:D
2013. márc. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!