Fiúk/Férfiak! Nektek tetszik az ilyen alak, vagy ez már nem elég vékony? (kép lent)
Figyelt kérdés
Ui:. Nem én vagyok ezen a képen, csak hasonló alakom van és érdekelne a véleményetek.
2013. szept. 19. 19:44
12/17 anonim válasza:
Ez egy terhes has, csak szólok...
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok pozitív választ. :D
Tudom, hogy egy 10 hetes kismama van a képen, de mivel nem találtam olyan alakról képet, amilyet szerettem volna, ez állt a legközelebb az elképzeléseimhez, ezért ezt raktam ki.
2013. szept. 19. 20:38
14/17 anonim válasza:
mybodygallery -n sem?
na mindegy... picit fogyhatsz még :)
15/17 anonim válasza:
ez jó, de egybe kéne látni válltól a bokáig.
16/17 anonim válasza:
Mennyi férfinak tetszik a terhes has, de lehet, hogy a gyereknek nem örülne a legtöbbje.
17/17 anonim válasza:
Akkora idióták vagytok. Miért kell azt hinni, hogy minden férfi a vékony lányokra bukik? Honnan vettétek ezt a baromságot?
Nincs vele gond. Se nem kövér, se nem husis, se nem hatalmas has. Pocak, ennyi. Nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!