Ismer valaki megbízható parfümös oldalt?
Figyelt kérdés
Régóta keresek már egy parfümöt, de sajnos nincs nagy tapasztalatom internetes rendelés terén. Rengeteg oldal van, de nem tudom kiszűrni, melyik a megbízható, ahonnan tényleg eredeti parfümöt kapok. Ha valakinek van tapasztalata a témában, szívesem venném a tanácsát!2013. szept. 18. 22:46
1/6 Molnár Ádám01 válasza:
Szia, en ismerek egyet, nagyon stabilan nagyon megbizhato minoseget kapok Toluk! Irj ram elsztorizom szivesen.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazokat! A Parfümcenter ígéretesnek tűnik, csak még nem tudom, hogy mi a csel abban, hogy ingyenes a szállítás.
2013. szept. 20. 20:03
4/6 anonim válasza:
Én már 3-4-szer rendeltem a parfümcenter.hu-ról és nem volt benne semmi csel, ingyenes volt a kiszállítás.
5/6 anonim válasza:
Parfümcentert semmiképp nem ajánlom, ha internetes parfümvásárlás, akkor csak is iparfumeria.hu vagy parfum-ora.hu
6/6 Anna2013 válasza:
Az Iparfümériát nagyon sokan dicsérik idáig még negatív véleményt nem olvastam róluk állítólag garanciát vállalnak a termék eredetiségére és nagyon gyors a kiszállítás.Én pont tegnap adtam le az első rendelésem kíváncsi leszek,hogy jövőhéten mikor kapom majd kézhez :)az viszont már + pont nálam,hogy mikor be regisztráltam akkor küldtek online ajándék utalványt 500 ft-ról szólt amit 1 hónapom van beváltani nem nagy összeg,de a szándék fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!