Szerintetek mit tegyek? Miért vagyok én ilyen csúnya?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és már rengetegszer megkaptam, hogy milyen csúnya vagyok, ezért már teljesen kezdek beleőrülni a tudatba, hogy hogy nézek ki. Volt már olyan is, hogy nem akartam emberek közé menni, mert úgy gondoltam, hogy jobb nekik is, meg magamnak is ha nem látnak.
Mindig is tudtam, hogy nem vagyok egy szépség, hiszen az első két fogam se áll tökéletesen, az orrom is nagy egy kicsit, de még jó alakom sincs szerintem (162cm/57kg) !
2013. szept. 18. 17:20
1/4 anonim válasza:
tini kroban senki nincs magával megelégedve. Az alakodon és a fogadon tudsz változtatni. csak rajtad mulik. nagyobb orra meg sok embernek van, mégsem ezen mulik a boldogsága.
2/4 anonim válasza:
Küldj képet, ha szeretnél és megmondom, hogy min kéne esetleg változtatnod. :)
17L
3/4 anonim válasza:
Én is mondanék véleményt rólad képről! Szerintem biztos nem vagy csúnya, csak nincs önbizalmad!! :)
4/4 anonim válasza:
Kimondottan ronda ember kevés van. Ebből arra következtetek, hogy valószínűleg nem vagy reménytelen eset. De kép nélkül nehéz véleményt alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!