Egy nagyon csunya lanybol, hogyan lehet szepet faragni?
Sok sminkelesen es plasztikan kivul.
Koszonom a valaszokat.
A szépség egyrészt relatív, másrészt nem csak a kinézeten múlik.
Először alaposan szemügyre kell venni a lányt , majd mindennemű álszenteskedés vagy túlzás nélkül meg kell állapítani, melyek az előnyös és melyek a kevésbé előnyös vonásai, tulajdonságai. Olyan nincs, hogy valakiben semmi esztétikus ne legyen! A jó adottságait ki kell domborítani, míg az előnytelenek háttérbeszorítása is fontos. Persze azért nem kell átesni a ló túloldalára, mert az nevetséges eredményt adhat.
Nos, miután megvan, mik azok a szép, előnyös vonások, adottságok amelyekre a lánynak rá kell gyúrni, majd utána kiemelik ezeket - akár egy kevés sminkkel, vagy edzéssel, satöbbi - a végeredményt látva az alany is szebbnek fogja érezni magát, ezáltal pedig megnő az önbizalma, magabiztosabb lesz. Ez azért fontos, mert megfelelő kisugárzás nélkül senki sem lehet szép.
koszonom a valaszokat.:)
a pozitiv kisugarzas rendkivul fontos,de azt nem tudom,h lehet eloidezni...
az arc a lenyeg fokent meg a haj h az legyen szep.:)
-előnyös smink[hatalmas, fekete szempillák! a szemceruza tilos, kevesen tudják jól használni, és igen könnyen elcsúfíthat..]
-tökéletes bőr[egészséges táplálkozással, hidratálókrémmel]
-tökéletes alak[egy jó fenék már nagy előny]
-szemüveg helyett kontaktlencse[még kényelmesebb is]
-napbarnított bőr
-jó illat
-hosszú, selymes, puha haj, néha begöndörítve, volume hajhab segítségével ügyelni arra, hogy ne legyen lelapulva[a szárazsampontól is dúsabbnak tűnik]
-előnyös, ízléses stílus[a színek sokat számítanak..én pl pirosban kapásból ronda vagyok:D]
-ápolt kéz
-magabiztos kisugárzás
-intelligencia, általános műveltség
-kedvesség, segítőkészség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!