Budapest XI. ker piercing?
Figyelt kérdés
Üdv! Szeretnék a fülembe lövetni lyukat piercinget akarok a porcba. XI. kerületben tudtok jó üzletet ahol korrekten és jó áron dolgoznak?2013. szept. 15. 22:24
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kb mennyibe kerül a lövés? Piercingem van. Sajnos régen egy másik lyuk elég rosszul sikerült nem sok kellett, hogy kiszakadjon így hagytam beforrni most más helyen akarok bepróbálkozni.
2013. szept. 16. 15:26
3/10 A kérdező kommentje:
Ja és tudod a nevét? A google alapján elég sok ékszerboltot találtam az Alleeban.
2013. szept. 16. 15:28
4/10 anonim válasza:
A piercinget szúrni szokták, a lövés porctörést okozhat. Feltételezem hogy az előző elcseszett ékszert is lövetted, de ha tévedek keress fel egy másik szalont (mindenképp szúrasd)!
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor szúrták. Igazából barátnőmnek kell csak az ő nevében írtam le a dolgokat nem volt kedvem felesleges szócséplésbe kezdeni. Hát igen eléggé félre lett szúrva mondtam is neki, hogy hagyja beforrni. Most újra kellene szúrni. Köszönöm a linket be fogunk oda nézni.
2013. szept. 16. 17:01
7/10 A kérdező kommentje:
Most nézem a linket piercin szúrás 5000ft tól D: . Szép árakon dolgoznak mondhatom. Barátnőmnek egy kis piercing volt 2000ft meg egy ilyen mint a képen
[link] volt 5000ft piercingel együtt.
2013. szept. 16. 17:06
8/10 anonim válasza:
Ha piercinget szeretnél ennyit megér vagy nem? Inkább szétlöveted a füled egy amatőrrel akinek csupán a kezébe adtak egy belövőt? Hát te tudod..
9/10 A kérdező kommentje:
Az is szúrva volt és nem amatőr kozmetikában dolgozik nem egy embernek szúrta már.
2013. szept. 16. 21:10
10/10 anonim válasza:
Szerintem kozmetikában dolgozó nő ne foglalkozzon más szakterületével.. Te tudod mit csinálsz, a te tested de szerintem simán megér 5 ezret ha hosszú távon viselni szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!