Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én szeretnék hélix pc-t. (ami...

Manó *-* kérdése:

Én szeretnék hélix pc-t. (ami a porcban van fülbevaló) Kb mennyibe kerül? Még van pár kérdés alul is!

Figyelt kérdés

Én kőbányán lakom. Európarkba, Árkádba vagy valami közeli helyen csinálnak ilyet? Én inkább a lövést szeretném..a szúrástól félek.:s 13 éves vagyok. Szerintetek kibírnám? Nagyon fáj? Sokan azt mondják, hogy meg sem érzik, sokan pedig azt, hogy nagyon fáj.Nekünk az iskolába van úszás.Hagyjam ki az első pár hetet?

Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam, de még sosem volt ilyenem.

2013. márc. 1. 21:00
 1/6 anonim válasza:
100%
én csináltattam és nekem 3500-volt. és ha megcsináltad akkor ne lövesd hanem szúrasd nem kell tőle félni.mikor átszúrja az fáj de nem vészes. azt hogy ki kell-e hagynod azt kérdezd meg a piercingest de szerintem biztos, hogy ki kell hagynod mert nem jó neki, nekem kb. két hónap után volt olyan, hogy nem annyira fájt mikor ráfeküdtem de azért még most is érzékeny...
2013. márc. 1. 21:05
 2/6 A kérdező kommentje:
És hol csináltattad? Mert én Bp-n lakom, és valami közeli helyen szeretnék. A fülbevaló benne volt az árban? A szúrás nem fáj jobban? Miért nem jó a lövés? Hány évesen csináltattad? Bocsi a sok kérdésért.:s
2013. márc. 1. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudok minden kérdésre válaszolni, én magamnak szúrtam itthon. De lövetni semmiképpen ne lövesd. Sokkal lassabb lesz a gyógyulási idő, mintha szúratnád. Nem különösebben fáj, inkább olyan forró érzés, mintha égne picit a füled, persze nem kellemes, de egyáltalán nem nagy cucc. Az úszást ha tudod hagyd ki, ha nem megy, akkor próbáld meg leragtapaszozni, és gondolom úgyis húzol rá úszósapkát.
2013. márc. 1. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és én az elsőt valamikor 12 éves korom körül csináltam. A általában benne szokott lenni az árban.
2013. márc. 1. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
*a fülbevaló
2013. márc. 1. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
szia! én is 13 vagyok és van egy pár lyuk a fülemben... én is Bp-i vagyok .én is lövettem az árban általában benne van a fülbevaló amivel lövik. ha nem mered szúratni szerintem lövetheted is . nekem is lőtték azt is ami a porcban van és semmi baja nincs :)
2013. márc. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!