Érdemes megnövesztenem a hajam lányok?
Figyelt kérdés
Több az olyan lány akinek nem tetszik mint akinek igen?2013. szept. 15. 13:03
1/18 anonim válasza:
Én spec a hosszabb hajú pasikat részesítem előnyben, de a több lány nevében nem tudok nyilatkozni:D
23L
2/18 anonim válasza:
nekem is a hosszú hajú férfiak jönnek be, de szerintem többen vannak az olyan lányok akiknek a rövid haj a favorit.
4/18 anonim válasza:
attól függ mennyire hosszú,és hogyan áll.sok esetben hánynom kell tőle
6/18 A kérdező kommentje:
Még csak 11-12cm hosszú. Azért akarom mert :
http://www.youtube.com/watch?v=_mpKeqSwr5g#t=1m8s egyértelmű :D és hogy így is különbözzek ettől a sok ecsetfejű diszkós hányingertől. :)
De persze, ha nagyon sz-rul nézek ki természetesen le lesz vágva. Egy vállig érő Hobo féle haj elég volna.
2013. szept. 15. 21:15
8/18 anonim válasza:
Bocsi, de nekem hányingerem van a hosszú hajú férfiaktól. Egy férfi legyen férfi. De nekem ez a véleményem! A tiéd az, hogy növeszted mert szerinted divatos...De ha hosszú lesz, akkor ápold is megfelelően! :)
9/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy ez divatos most (hosszú haj)...
2013. nov. 27. 16:52
10/18 anonim válasza:
Háát. :) Attól függ milyen hosszúra gondolod, és most milyen hosszú.
Nekem kb. ennyire hosszú haj jön be: [link]
Ennél hosszabb már egyáltalán nem.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!