1/10 anonim válasza:
Ezt így egy képről nehéz megmondani, de szerintem te az a típus vagy, akinek mindkettő jól áll! :) Ha levágatnád, megbízható fodrászhoz menj, mert könnyű elrontani a rövid hajakat.
2/10 anonim válasza:
Nekem a hosszú, hullámos jobban tetszik:)
23L
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Neked hosszúkás arcod van és szinte minden hajtípus jól áll. De ami a legjobban hozzád illene, az egy jó rövid (akár hátul felnyírt) haj. Én fodrász vagyok és a hozzád hasonló lányoknak ezt szoktam javasolni. Egyszer kipróbálod, akkor többet nem akarsz majd hosszú hajat. :)
5/10 anonim válasza:
Egyet értek az előttem íróval. Szerintem is a rövid állna jobban. Valami ilyesmit próbálj ki! Az arcformád is hasonló.
7/10 anonim válasza:
Szerintem tök jól állna. De a túl rövid nem szép. Amit linkeltél, még nem az.
8/10 anonim válasza:
Hosszú, hosszú, hosszú!!
A rihonyás meg nagyon ocsmány! :S
10/10 anonim válasza:
Végül is megnéztem FB-n a képeid, és teljesen mindegy milyen a hajad, annyit nem számít... de ez a hosszú hullámos a legjobb szerintem! A mostani profilképed szuper! ;)
(még mindig a 21f voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!