Ha iwiwen bejelöl egy modellügynökség az jelent valamit?
Figyelt kérdés
nem írt levelet meg semmi, csak bejelölt az attractive models ügynökség.. Esetleg látnak bennem fantáziát azért? vagy csak bejelöltek mindenkit akit láttak?2009. nov. 3. 21:19
1/11 anonim válasza:
nem tudom,engem már ilyen szépség versenyre is hívtak,de annyiban hagytam,mert szerintem alapból mindenkinek küldenek,bár biztosra nem tudom.
2/11 anonim válasza:
Hát persze!
Szeretnék, ha elmennél hozzájuk, és befizetnél egy nagyobb összeget "castingra", aztán majd hívnak...
3/11 anonim válasza:
Nem jelent semmit, mindekit bejelölnek, aki első blikkre nem bányarém, nincs 3 szeme..stb. ez nem azt jelenti, hogy te vagy akit keresnek.
4/11 anonim válasza:
nem jelent semmit. engem is jelölt be modell ügynökség iwiwen, pedig se szép, de modell alkat nem vagyok. bocsi.
5/11 anonim válasza:
Semmit. Mindenkit bejelölnek. Ők így toboroznak.
6/11 A kérdező kommentje:
oks, köszi. De ha nemis ezért jelöltek be,azért lehet h én vagyok, akit keresnek, nem? :D
2009. nov. 3. 21:53
7/11 anonim válasza:
HA te vagy akit keresnek akkor írnak is.Nekik ez ingyen marketing,az interneten.Ha sok mindenkit bejelölnek egyre többen tudnak róluk.Tudod mint amikor ilyen olyan bulihelyek jelölgetnek.
8/11 anonim válasza:
Ha "cég" nevében van "személy" profiljuk, és így jelölgetnek, akkor úgyis törlik őket, ahogy észreveszi a rendszergazda...
9/11 anonim válasza:
engem is jelöltek már be sőt írtak levelet is hogy mennyek el castingra meg ilyen olyan szépségversenyre de csak azért mert így több lányt toboroznak, ha te vagy akit keresnek akkor elkérik az elérhetőségeidet és megmondják hogy nagyon tetszel nekik és fel akarnak fedezni attól hogy bejelölnek az még semmit sem jelent ez nekik reklám
10/11 anonim válasza:
igen. azt h reklámokat akarnak neked küldözgetni. ezenkívül semmi mást nemjelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!