Zoom Models - modellügynökség, tapasztalatok?
Szeretnék modellkedni, a Zoom modellügynökség jó helynek tűnik! Esetleg valakinek bármilyen tapasztalata? www.zoommodels.hu
Előre is köszi!
Szia, végül elkezdted a modellkedést a zoom modelsnél? engem is felkerestek pár napja és ma el is mentem hozzájuk, csak a pasi (bálint) egy kicsit furcsának tűnt...elbizonytalanodtam.
Néhány infót megköszönnék!! :)
Sziasztok!
Szerintem azért a Zoommodelst rengetegen ismerik, és nagyon kedvesek és őszinték mindenkivel. Semmi furcsa nincs bennük szerintem. Ami a legjobb, hogy a képeimért sem kellett fizetni, akikben látnak fantáziát ingyen elkészítik a portfóliójukat. Ők is csak azokkal foglalkoznak, akikben látnak esélyt egy modell karrier elindításához. Úgyhogy én csak ajánlani tudom mindenkinek. A másik pedig, hogy nagyon sok munkájuk van itthon is és külföldön is! Elég sok magyar magazinnal is dolgoznak, úgyhogy szerintem érdemes próbálkozni a zoomnál.
Itt is egy csomó infó van kiírva róluk, és a munkájaikról:
jaj ne....bárhova csak ne a Zoom-hoz. Nézd meg, hány modelljük van...És ezekből ki igazi modell. Egyikse. Ez egy amatör ügynökség. Balint egy nagyon jó manipulátor, de nem ügynök. pénzt akar látni, ezért 1000 lányt küld ki külföldre. ő keres pénzt, a lányok nem. Fuss!!! :)
jó ügynökségek: Valentine Models, Visage, Icon.
teljesen ok hogy külföldre küld ki, de nem mindegy hova..
milyen külfödi partnerhez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!